Reklama

Reklama

Bociany

  • Česko Čapí dobrodružství (viac)
Trailer 4

Bociany nosia deti... alebo aspoň nosievali. Teraz doručujú balíčky celosvetového obchodného internetového giganta. Najlepší doručovateľ spoločnosti, bocian Junior, má byť čoskoro povýšený. Omylom však aktivuje stroj na výrobu detí, ktorý bez akejkoľvek autorizácie vytvorí rozkošné dievčatko. Junior a jeho kamarátka Tulip, jediný človek na Bocianej hore sa zúfalo snažia doručiť svoje prvé dieťa skôr, ako sa o aktivácii stroja dozvie šéf. Čaká ich divoká a objavná cesta, ktorá by mohla pomôcť k úplnosti nejednej rodine a vrátiť bocianom na celom svete ich pôvodné poslanie... (Continental film)

(viac)

Videá (6)

Trailer 4

Recenzie (180)

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Jeden z nejlepších animáků loňského roku. Vtipné, nápadité, zábavné. Pátá Doba ledová může jen závidět. Už dlouho jsem se u animáče takhle nezasmál a celkově dobře nebavil, a to jsem myslel, že už mě přestaly bavit úplně...9/10 ()

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Zpočátku parádní animovaná palba, která svou vtipností strčila do kapsy značnou část letošní kreslené produkce. Škoda že se film začne postupem času přesunovat od ujetosti k vážnější notě. Vyloženou peckou je Holub, kterého je radost sledovat. Bohužel prostoru dostal méně. Snímek je v mých očích určitě výše než Hledá se Dory. 70% ()

Reklama

bloodline 

všetky recenzie používateľa

Prelietavá demoverzia Hotel Transylvania prevažne so slabšie našľahaným dejovým súkolím, ale stále v pohode zábavným poňatým, ktorému sa nevyhýbajú účinné vtipy a iné, vysoko úsmevné, vsuvky. Všetky pochvalné prvky striedajú menej záživné pasáže. Cítiť z nich pachuť tlaku na pílu a absolútne nulové účinky v diváckych očakávaniach. V širokospektrálnom ponímaní za rok 2016 sú Storks v animovanom priemysle tá lepšie odprezentovaná strana mince. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $70miliónovTržby USA $72,679,278 Tržby Celosvetovo $182,379,278Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ zopár gagov, nápadov fajn, pobaví, ale ináč to ide v dosť ošúchanej schéme /55%/ ()

malylada 

všetky recenzie používateľa

Z trailerů jsem si říkal, že mě bude čekat další průměrná hovadina se zvířátky a jak to dopadlo? Zatím nejlepší animák po Zoopolis v tomto roce !!!!!! Klasická zápletka o důležitosti rodiny, která je cílena spíš pro menší publikum a občas se nevyvaruje trapným momentům, ale vše je vynahrazováno skvělými nápady, našlapaným humorem a sympatickými postavičkami. Padá jedna hláška za druhou a akční scény srší nápady. Když je třeba dojmout diváky, tak tam prckové házejí ksichtíky a ono to funguje......7/10 ()

Galéria (53)

Zaujímavosti (2)

Reklama

Reklama