Reklama

Reklama

Bociany

  • Česko Čapí dobrodružství (viac)
Trailer 1

Bociany nosia deti... alebo aspoň nosievali. Teraz doručujú balíčky celosvetového obchodného internetového giganta. Najlepší doručovateľ spoločnosti, bocian Junior, má byť čoskoro povýšený. Omylom však aktivuje stroj na výrobu detí, ktorý bez akejkoľvek autorizácie vytvorí rozkošné dievčatko. Junior a jeho kamarátka Tulip, jediný človek na Bocianej hore sa zúfalo snažia doručiť svoje prvé dieťa skôr, ako sa o aktivácii stroja dozvie šéf. Čaká ich divoká a objavná cesta, ktorá by mohla pomôcť k úplnosti nejednej rodine a vrátiť bocianom na celom svete ich pôvodné poslanie... (Continental film)

(viac)

Videá (6)

Trailer 1

Recenzie (180)

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Zpočátku parádní animovaná palba, která svou vtipností strčila do kapsy značnou část letošní kreslené produkce. Škoda že se film začne postupem času přesunovat od ujetosti k vážnější notě. Vyloženou peckou je Holub, kterého je radost sledovat. Bohužel prostoru dostal méně. Snímek je v mých očích určitě výše než Hledá se Dory. 70% ()

Emjecko 

všetky recenzie používateľa

Čapí road trip, který ocení především děti (malé), páry v očekávání dítěte, páry majíci dítě, páry chtějící dítě, páry myslící na dítě... Ale co když zrovna do žádné z nabízených kategorií nezapadáte? V tom případě asi nebudete tolik nadšení, ale ani vyloženě smutní. Dejte tomu šanci a uvidíte. Možná vás to nakonec příjemně překvapí a možná dostanete chuť i na nějaké dítě. Je jich tam opravdu hodně. ()

Reklama

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa

Na rozdíl od filmu Obr Dobr jsem se bavil od začátku až do konce,Tulip a Junior tvoří klasickou dvojici plnou protikladů,což je už čisté klišé,ale v tomto snímku to na mě fungovalo výborně.Tvůrci navíc zapracovali do děje pár skvělých nápadů,takže jsem si mohl mimo jiné užít vlčí transformace a tichý boj s tučňáky,ale celou dobu jsem měl silné obavy ze závěrečného hlubokého a mazlavého patosu,který se k mému překvapení nekonal,namísto toho jsem odhalil,že je Tulip buď irského nebo skotského původu.Jednou z mála věcí,které se mi na filmu nelíbily,je úplně zbytečná postava holuba,jež má zřejmě nahradit prvoplánové uklouznutí na banánové slupce,zásah šlehačkovým dortem do obličeje,Jar Jar Bingse apod. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Ja musím priznať, že "Storks" patrí k tým lepším animákom tohto roku. Napriek tomu, že som odovzdal viacero pozitívnych hodnotení aj filmov, ktoré na mňa neurobili len dobrý dojem, tu som skutočne spokojný. Podľa mňa je to veľmi svižný, dobre naanimovaný a okrem toho aj celkom solídne napísaný animák. Humorom sa nešetrí a funguje v drvivej väčšine vynikajúco. Bolo veľa momentov, kedy som sa úprimne smial. A okrem toho aj chémia medzi Juniorom a Tulip je dosť dobrá. Chceme vidieť, aby všetko dopadlo dobre a tešíme sa s nimi. O najväčšiu komédiu sa ale stará vlčia svorka, ktorá má plno momentov, ktoré stojí za to vidieť. Rovnako skvelá je aj hudba, ktorá ma počas celého filmu príjemne bavila. Okrem toho úvodný krátky animák o lego ninja masterovi stojí rovnako za to. Som rád, že som film videl a dokonca by som sa k nemu aj pokojne znovu vrátil, keď sa objaví v telke. Je tam dosť dobrých momentov ako pre deti, tak aj pre dospelých. Za svoje peniaze som dostal schopnú zábavu. Som spokojný Hodnotenie: B+ ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Originálne áno, ale inak dosť slabé. Príliš veľa infantilnosti a afektu, príliš málo dôvtipu a nápaditosti. Proste, asi všetko to, čo by som od animáku nechcel. K postávam som nepociťoval takmer žiadnu sympatiu, a dialógy boli nanajvýš slabé. Jediné, čo ako tak pobavilo, tak boli tie vlky a ich formácie. Ale inak dosť bieda, hoci potenciál ktorý mohol ťažiť najmä z originality v tom určite bol. Jeden z najslabších animákov aké som v poslednej dobe videl. ()

Galéria (53)

Zaujímavosti (2)

Reklama

Reklama