Reklama

Reklama

Dokonalý manžel: Skutočný príbeh Laci Petersonovej

(TV film)
  • Slovensko Perfektný manžel (viac)

Obsahy(1)

Kalifornia, píše sa rok 2002. Sú práve Vianoce, no rodina Laci Petersonovej (Meredith Roberts) na ich slávenie ani len nepomyslí – ich dcéra totiž bez stopy zmizla! Polícia začne po mladej žene, ktorá je v ôsmom mesiaci tehotenstva, okamžite horúčkovito pátrať - medzi podozrivými sa ocitne aj jej manžel Scott (Dean Cain). Spočiatku si ani jej rodičia Dennis (Paul Vincent O'Connor) a Sharon (Dee Wallace) Rochovci ani priatelia nedokážu vôbec predstaviť, že by Scott ich milovanej Laci dokázal nejako ublížiť, držia pevne spolu... No keď po niekoľkých mesiacoch pátrania vyjde najavo, že Scott počas manželstva udržiaval niekoľko mimomanželských vzťahov - naposledy s masážnou terapeutkou Amber Freyovou (Tracy Middendorf), s ktorou si začal len dva týždne pred Laciiným zmiznutím -, ich postoj k nemu sa zmení. Keď v apríli voda vyplaví mŕtve pozostatky nenarodeného chlapčeka a o deň neskôr i brutálne zohavené torzo Laciinej mŕtvoly, nik už nemá ani najmenšie pochybnosti o tom, že šlo o brutálnu vraždu! (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (12)

Karush 

všetky recenzie používateľa

Film, ktorý spracúvava najtragickejší, nevyjasnený prípad a príbeh, ktorý šokoval národ, si asi každý inak predstavuje, absolútne mi to nepripadalo, žeby sa sa stala nejaká veľká tragédia, prípad možno šokoval celý národ, ale film ani náhodou. A vlastne celý film nič neriešil, čakala som, že aspoň na konie prinesie nejaké fakty, ale nič....už samotné to, že načo natočia film o nevyriešenom prípade?! Strata času. ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Chybou filmu v evidentne lacnejšom televíznom formáte, že vznikol netrpezlivo ešte pred rozhodnutím súdu, čo sa stalo a aký trest za to padne. Takže chýba rozuzlenie inak zaujímavého prípadu, divák sa nič nedozvie. Ako to dopadlo si tak musí dohľadať, napríklad tu. ()

Naslund 

všetky recenzie používateľa

Jako není to špatný, přestože to hodnocení vypadá krutě. Ideální je si film pustit k nějaké činnosti, jako třeba ke hraní nějaké hry, nebo k práci. Není třeba to moc sledovat, protože tempo nenutí k nějaké ostražitosti, nebo nenabízí žádné super efekty. Samotná myšlenka o takové kruté štvanici se mi fakt líbila. Bohužel to je jen trial verze, které chybí rozuzlení. Vím, že to tak autor chtěl, ale art myšlenka ke krimi nemůže mít u diváků krimi dobrou odezvu. Mě to tolik nevadilo. ()

igi B. 

všetky recenzie používateľa

Tendenční >bezkrevné< televizní zpracování coby jakási rádoby nestranná rekonstrukce dle skutečného kriminálního případu... Dosti plytké na drama, očekávané dle popisu žánru. Navíc skutečně bez rozuzlení... (?) . . . A pro našince již tradičně (stále dokola bohužel) s naprosto plytkým českým dabingem, jako vystřiženým ze současných tuzemských telenovel. - - - - - (Poprvé viděno 7.5.2008 na tv Nova, komentář zde jako třetí - 7.5.2008) ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (2)

  • Hoci bol prípad prirovnaný k zápletke románu Gillian Flynn z roku 2012 "Gone Girl", podľa ktorého sa natočil aj film Gone Girl (2014), Flynn poprela, že jej kniha bola inšpirovaná Petersonovcami. Povedala, že hoci medzi nimi vidí paralely, jej fikcia sa nezakladá na žiadnom reálnom prípade. (Arsenal83)
  • Dean Cain v rozhovoroch povedal, že keďže Peterson ešte nebol odsúdený, keď sa film natáčal, snažil sa ho hrať, akoby bol nevinný. (Arsenal83)

Reklama

Reklama