Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Velitel speciální jednotky žoldáků Cody je povolán k objasnění vraždy velvyslance. FBI, CIA, všechny tajné služby, vrtulníky, ponorky, samopaly, pistole, svaly, to vše je teď v nepřetržité akci, neboť hlavním hrdinou je STEVEN SEAGAL. (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (107)

Triple H odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak toto je chuťovečka. Steven Seagal v najlepšej forme! Jeho 40 kíl nadváhy filmári veľmi šikovne maskujú množstvom tieňov, košeľou zapnutou až ku krku a dlhým feši koženým kabátom. Ten kabát je obzvlášť cool, hlavne keď sa hrdinovia promenádujú v nejakej zaparenej exotickej krajine kde je aj tielko veľa a Steven si to tam hasí oblečený ako starý esesák. To, že dej debilný hádam ani nemá cenu zmieňovať a fajnšmekrovo oko poteší aj zástup skrachovaných hercov, ktorých ste kedysi mohli vidieť aj v lepších filmoch. Vrelo odporúčam ako liek proti insomnii. ()

Jenda 

všetky recenzie používateľa

To je zase naivní. Vážně. Ale narozdíl od takového Zabijáka, je to umělecké dílo. Místy film vypadá dost levně a místy dělá z nepřátel blbečky, navíc, v roli Seagala už bych viděl raději ledaskoho, jen ne jeho. Občas totiž vypadá dost komicky. A ten jeho hlásek. uff. Nemůžu nevzpomenout na dvě scény. První když Mig-21 chce sestřelit špionážní letadélko a druhá kdy se Seagal projde proti tanku, který by za normálních okolností všechny kropil palubním kulometem, a posádce která z něj vykukuje vhodí do kabiny granát. To jsem opravdu vyprskl smíchy ()

Reklama

Othello 

všetky recenzie používateľa

Menší hodnocení nepřipadá v úvahu už jen díky schopnosti režie, kamery, kostymérky a střihače dát to dohromady celý tak, aby tak nevynikal Stevenův pupek. Navíc, když odečtete Seagala, tak je to celkem pohodová akce s Vinniem Jonesem, na kterou se nekouká zas až tak špatně, i když je to pochopitelně hrozná volovina. Celý to působí jak fajnová počítačová hra (představování postav). ()

Wacoslav1 odpad!

všetky recenzie používateľa

Existují i horší Seagalovky. Tahle by si i tu 1* zasloužila, ale odpad dávám za naprosto zkurvenou bitku z Garym Danielsem. Jako nečekal jsem, že bude mít můj oblíbenec proti vyžranému mistrovi taktiky nějakou šanci, ale že to až tak domrdají... Už dlouho mě nic takhle nenasralo, proto se nehodlám ani rozepisovat o dalším super debilním rádoby špionážním scénáři nebo tragických akčním sekvencích ve kterých je hlavním hrdinou SVATÝ ŠTEFAN distributor už to všechno vykecal i za mě a já nemám co bych dodával.5% ()

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Je to celkom dobrý akčný film so Stevenom Seagalom v hlavnej úlohe. Má iba priemerný príbeh o skupine žoldnierov, ktorí majú za úlohu zastaviť veľmi nebezpečného vedca, ktorý svojim obetiam vymýva mozgy a tým z nich robí nebezpečné neodhaliteľné zbrane schopné sa infiltrovať kdekoľvek a po príkaze usmrtiť svoj cieľ. Spracovanie je na tom dobre, síce celá táto zápletka pôsobí až príliš zvláštne a to vymývanie mozgov je to posledné, čo ma v akčnom filme zaujíma, ale tu je dej podaný svižne, stále sa niečo deje, hluchých miest je minimum a navyše sa často striedajú rozmanité a zaujímavé prostredia, priehrada, ponorka, opera a podobne, takže sa na to väčšinu času bez problémov pozerá. A najradšej mám práve časť na ponorke, len škoda, že tento potenciál takého menšieho Prepadnutia sa využil len minimálne. Ale záporom je, že kvôli zápletke to samozrejme nie je seagalovka, ale tímovka a to mi vyhovuje omnoho menej. Akcie je tu dosť a je aj celkom dobrá. Nájde sa tu pár slušných súbojov, len škoda, že Seagal sa ich zúčastňuje len minimálne. Má tu len dva a oba len proti jednému protivníkovi, síce ich zase sprevádza horší strih, ale páčili sa mi, podobne aj tie surové Jonesove. A okrem toho zaujme aj pár obstojných prestreliek a nejaké tie scény s dopravnými prostriedkami, dokonca tu nechýba ani tank. Najviac sa mi páči Seagalov súboj v ponorke s Gary Danielsom alebo celé finále. S hereckým obsadením som nadmieru spokojný, samozrejme najviac poteší samotný Steven Seagal, bez neho by som to ani nepozeral, ale poteší aj výborný Vinnie Jones, no celá skupina žoldnierov je dobre zvolená a aspoň trochu ma zaujali všetci. A nesklamali ma ani záporáci. Réžia a technická stránka samozrejme nie sú žiadny zázrak, ale vo svojej kategórii sa jedná o mierny nadpriemer a až na tých pár nezvládnutých, ale aj tak zbytočných efektov tu nič neurazí. Vnútorný nepriateľ je opäť jeden z filmov, ktorý by som bez Seagala ani nepozeral, hlavne jeho zápletka by ma odradila, ale s ním je to obstojná zábava, kde mi chýba hlavne viac súbojov s ním. Objektívna kvalita filmu- 56%, film sa páči mne na 75%. ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (9)

  • Při nehodě taxíku v závěru filmu je vidět, že nikdo není připoutaný. Střih na Henryho Aligátora (Vinnie Jones) to dokazuje. Při dalším střihu scény nárazu jde vidět, že je připoutaný a pak opět hned není. (JEDNATEL)
  • Počas záverečnej prestrelky chlap v béžovom saku padá k zemi ešte pred zásahom z brokovnice. (johnsnow)
  • Ve filmu padne zmínka o tom, že anglický fotbal je bláznivý. To je odkaz na Vinnieho Jonese. Před hereckou kariérou byl profesionální fotbalista, ale neustále se pral a napadal své soupeře i rozhodčí. (JEDNATEL)

Reklama

Reklama