Reklama

Reklama

Epizódy(7)

Obsahy(1)

Televízny seriál zo súčasnosti, ktorý rieši závažnú problematiku medzigeneračných vzťahov detí a dospelých žijúcich na jednom sídlisku.  V seriáli sa zoznámime s rodinou Bacigalovcov, ktorú tvorí otec, mama trinásťročný Dušan a jeho osemročný brat Miško, prezývaný Mrňo. Práve sa sťahujú z Vysokých Tatier do Bratislavy, do panelákového sídliska. Prvé kontakty a konflikty s novým okolím na seba nedajú dlho čakať. Dušan sa nepohodne s novými spolužiakmi, najmä s Paľom, ktorí naňho začínajú žiarliť kvôli úspechu u spolužiačky Martiny, ale aj kvôli záľube v motorovom modelárskom lietaní. Mrňo zase musí obraňovať pred susedmi svoj "zverinec" - psa, kavku a holuby, ktoré si so sebou priviezol. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Diskusia

bloke

bloke (hodnotenie, recenzie)

jozor

ja by som si to v mladistvom veku všimol, akurát takéto seriály som takmer úplne ignoroval, dnes si ich pozriem keď už nie inak, tak aspoň v rýchlom pretáčaní pre ich reálie minulosti (mestá, ulice,  parky, príroda... či aj výrobky, oblečenie, vybavenie domácností) a tiež je zábavné vidieť tie tváre účinkujúcich v čase -20 -30 rokov.

P.S. funkcia Diskusie/neprečítané príspevky mi vôbec nefunguje (nikdy mi nezobrazí nové/neprečítané), tak iba náhodne občas kliknem na film/program, či v ňom diskusia prípadne žije...

bloke

bloke (hodnotenie, recenzie)

jozor

tiež som zvažoval, že sem napíšem niečo presne v tomto zmysle. Základom takého dobrého trička je, už ho ďalej nekombinovať so žiadnou inou vrstvou, a obliecť ho na perfektnú figúru "starú" približne 16 rokov. V tomto smere výborné pokyny kostymérov, či réžie :D.

na príspevok reagoval jozor

Reklama

Reklama