Reklama

Reklama

Převtělení

Trailer

Obsahy(1)

Děsivý příběh o hotelu se strašnou minulostí. Zde se před 35 lety udál krvavý masakr. Filmový režisér se vrací ke scéně masové vraždy, aby přenesl děsivá zabití na filmové plátno. Začátek natáčení však ovlivní hrůzostrašné vize a noční můry členů štábu. Ten pravý osud si však musí každý prožít sám! (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (71)

gumli 

všetky recenzie používateľa

Aj keď je tento film dosť slabo ohodnotený,mne sa páčil.Nepozerám až tak veľa horrorov z Ázie,tak možno preto.Myšlienka témy reinkarnácie bola podľa mňa dobré premyslená.Niekedy je síce tak trochu mätúci,ale nie je zlý.Pomstychtivý mŕtvy,duchovia a prekliatia,to je japonská špecialita.Niekedy sa ale divák stráca,nevie čo je skutočnosť a čo obraz v hlave,treba dávať pozor.Japonské horrory majú niečo,čo západným horrorom chýba,je to úplne iná kultúra,preto aj ich filmy sú úplne iné,a to nielen horrorové. ()

ainny 

všetky recenzie používateľa

Mě to bavilo a kdybych nekoukala na verzi z rádobykinapřiblýNovy, tak bych si to užila mnohem víc. Chápu, že vydělávat se musí, ale nemohl by jim někdo vysvětlit, že reklamy v hororu nejsou to pravý ořechový? No jo, já vím, že je to nezajímá. Takže reprízu jedině v originále a s titulkama. A že si to někdy znovu pustím o tom vůbec nepochybuju. ()

Reklama

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Je to úplne priemerný horor z japonskej produkcie. Má dosť dobrý príbeh o filmovom štábe, ktorý sa rozhodne sfilmovať krvavú udalosť spred niekoľkých desiatok rokov, keď školský profesor vyvraždil hotel a natočil to na kameru. A tak spolu s vybraným obsadením točia film najprv v štúdiu a časom aj v skutočnom hoteli, ale jedna herečka má desivé vízie a vyzerá to, že zlo sa vrátilo. Spracovanie ma ale dosť sklamalo, túto tématiku točenia filmu mám v hororovom žánri rád a aj tu ponúka veľký potenciál, lenže celé to pôsobí až príliš priemerne, je tu množstvo zaujímavých prvkov, ktoré by v inom podaní vyšli skvelo, ale tu tomu úplne chýba náboj. A vidno to hlavne v druhej polovici, ktorá obsahovo celkom slušne vygraduje, lenže čo z toho, keď je to podané len takto priemerne. Napätie je tu úplne nulové, o niečo lepšia je atmosféra, ktorá tu aspoň je, ale mám pocit, že len na tom najnižšom možnom stupni. A čo sa týka jednotlivých hororových scén, tak väčšina z nich pôsobí len úplne obyčajne, v ničom ma nezaujali, ale celkom zaujímavé sú aspoň situácie s bábikou a páči sa mi aj jeden vydarený záber, takmer ako vystrihnutý zo zombie hororu. Herecké obsadenie je len čisto priemerné, nikto neurazí, ale ani moc nezaujme. A podobne je na tom aj réžia a technická stránka, neurazia, ale dalo sa z toho získať aj omnoho viac. Škoda, tento film mal určite naviac, ale takto je to len priemerný horor na jedno pozretie. 54% ()

Phobia

všetky recenzie používateľa

Miluju japonské horory, všichni se v nich chovají tak přirozeně - při sražení chlapa na silnici místo volání záchranky vyšilují z šumícího listí, děsí je pohled na malé holčičky ve vlaku, pád holčiny s panenkou na koleje metra je nedonutí k žádné akci, ale jen k zaraženému zírání, vedou divné, nesmyslné, mystické pindy, jsou věčně duchem nepřítomní a vůbec... Svých 20 minut života jsem mohla investovat mnohem lépe, nemám přece zapotřebí koukat na prýstrašidelné nezáživné pohádky z (pro mě) mizerně srozumitelné kultury - vždyť mám sakra rozečtenou dobrou knížku od pokleslého američana... ()

drackula 

všetky recenzie používateľa

Tak v tomto filme som sa priam dokonale stratil. Japonských a celkovo ázijských filmov som už zopár videl, ale ešte sa mi nestalo, aby sa mi postavy tak neuveriteľne plietli. Najme skrz to sa pozeranie tohto horroru zmenilo na nekončiace pátranie po stratenej "niti", ktorej znovunájdenie bolo pre mňa zakaždým malým víťazstvom. Celkovo ma film nijak zvlášť neoslnil, rovnako ako ostatné Shimizu-ho diela. Rinne totiž neprináša nič také, čo by už nebolo použité v nejakom inom ázijskom horrore a viac-menej ma zaujala jedine myšlienka reinkarnácie. 45% ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama