Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lee se vrací z psychiatrické léčebny, kam ji rodina umístila kvůli sklonům k sebeubližování. Dívka si najde práci u advokáta Edwarda Greye a odhodlaně bojuje s haldou kancelářských povinností. Když poprvé dostane od šéfa výprask za špatně napsaný dopis, její zjihlé srdce si uvědomí, že On je ten nejlepší. Od té doby se pro oba stane práce zdrojem skvělých potěšení - Grey vynálezavě trestá a Lee blaženě trpí. O mladou ženu však nepokrytě usiluje její přítel Peter. Zvítězí "láska" nebo chladný rozum? (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (457)

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Gyllenhaalovu ségru jsem měl zaregistrovanou mezi nejcudnějšími herečkami Hollywoodu a najednou koukám že hraje ve filmu, kde ji šéf mlátí po zadku, nutí ji nosit papíry v puse jako pejsek a ještě ji neustále šikanuje. Vše je zrežírované s naprostou lehkostí. Mám rád filmy, kde není příliš mnoho postav a o to více se je scénář opečovává. V Sekretářce se to vše ukázkově sešlo a oproti tomuhle vypadají takové Odstíny šedi jako podvyživený, zlomený, nedonošený blábol. Kdo má chuť na trošku více toho mučeníčka sekretářek určitě, tohle nesmí minout. 70% ()

Le_Chuck 

všetky recenzie používateľa

Šteklivé téma, zaujímavý príbeh, ale naivná adptácia. Film (a miera jeho uvetiteľnosti) stojí a padá na detajloch a tie mal Shainberg evidetne v paži. Ale medzi slepými je aj jednooký kráľom a originlaitu uprieť nemožno. Povinnosť pre fanúšikov hollywoodskeho kačiatka Maggie Gyllenhall, ktorá ANO dokáže byť femme fatale. 60% ()

Reklama

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Áno láska má mnoho podôb a áno sadista a masochistka nie sú zrovna normálne veci, ale takto natočený film o dvoch psychiatrických prípadoch som teda ešte nevidel. Veľmi podivuhodný a absurdný film, ten humor rozhodne nie je pre každého, ani pre mňa veľmi nebol, lebo skôr ako ironizáciu som z toho cítil potvrdenie patriarchálnosti, snahu niekoho ovládať, pričom tomu druhému sa to páčilo a žiadal to, proste čistá psychiatria. S tou nahotou to preháňali, taktiež to neodsúdili, naopak z toho urobili normálnu vec, taktiež to, že prvá práca, ktorú si našla bola pre ňu zrovna taká náhoda, neviem skrátka, aj keď som asi lepší film na túto tému nevidel, tá ľahkosť podania týchto zvráteností mi navráva, že asi to nebude patriť medzi filmy, ktoré si budem rád púšťať. ()

WANDRWALL 

všetky recenzie používateľa

O sekretářkách nepanuje obecně moc dobré mínění. Tenhle film se to nesnaží ani divákům vyvracet. Divné na téhle sekretářce je, že ji probudí k životu výprask od svého šéfa. Film má tu výhodu, že je o lidech, ne o zákonu. Takže šéf ji řeže dál, ona je mu za to vděčná. Léčila li se za sebeubližování, tak je docela logické, že potřebovala šéfa, kterým je Grey. Aby jim ale jejich pohodičku něco nenarušilo. Projevuje o ni zájem floutek Peter. Dívka váhá, neb ví, že Peter ji nedokáže správně nařezat, takže náhle neví, co je pro ni prioritou... ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Jeden z najlepších nezávislých a netradičných filmov za posledných x rokov. Spočiatku som sa trochu nudil, ale časom, ako bizarností pribúdalo, to bola stále vačšia a vačšia zábava. Teraz si už prestanem o sebe myslieť, že som úchyl:-), veď prečo by mala byť láska romantická? Ustrednej dvojici to velmi sekne, a vobec som si nebol istý, ako pri romantických komédiách, ako to skončí. Inak Spader sa vyjadril, že hrá iba vtedy, ak potrebuje prachy, asi ich má dosť, od sekretárky som ho nikde nevidel. Ako toto mohlo v kinách prepadnúť ? ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (9)

  • K filmu byly vyrobeny dva plakáty, Jeden z nich zobrazuje předkloněnou ženu. Maggie Gyllenhaal přiznala, že postava nepatří jí, ale nějaké ženě, která v té době chodila s jejím expřítelem. (HellFire)
  • Scény v parku, kterým Lee (Maggie Gyllenhaal) prochází, byly točeny bez povolení, jelikož producenti spletli jeho lokaci a získali povolení na jiný. Během natáčení se proto štáb musel domlouvat a vypořádávat s policisty. (TaNya_)

Súvisiace novinky

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

13.12.2022

Svět filmové hudby přišel o jeden ze svých významných hlasů, ve věku pětaosmdesáti let totiž v neděli v New Jersey zemřel americký hudební skladatel Angelo Badalamenti. Informaci o úmrtí zveřejnili… (viac)

Reklama

Reklama