Reklama

Reklama

Tichá zúrivosť

  • Česko Tichá zuřivost (viac)
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Chuck Norris sa predstaví ako prísny šerif malého texaského mestečka terorizovaného psychopatickým zabijakom. Šerif Stevens má neľahkú úlohu - musí zastaviť nepremožiteľného vraha vytvoreného pomocou genetických pokusov. Skupina mladých vedcov je totiž zodpovedná za výrobu špeciálnej látky, ktorá dokáže človeka veľmi zmeniť. Vedúci vedeckého inštitútu sa rozhodne pokračovať v experimentoch bez ohľadu na následky. Stevens nemá na výber. A postupne si musí poradiť so všetkými zločincami. Na ceste za spravodlivosťou sa po rokoch náhodne stretáva aj so svojou dávnou láskou Alison Halmanovej (Toni Kalemová), ktorá pracuje ako výskumníčka v inštitúte. Príbeh, v ktorom nechýba napätie, strach ani romantika. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

TV spot

Recenzie (47)

prsvl odpad!

všetky recenzie používateľa

Nechápu jak tomuhle filmu může někdo dát pět, nebo čtyři hvězdičky. Svou pitomostí je dost podobnej filmům od Tromy, ale narozdíl od nich byl tento výtvor myšlen vážně. Děj je úplně dementní. Nějakej týpek začne buh ví proč (nikdy se to asi nedozvíme) vraždit, tak ho zabijou a nějaký doktoři ho znovu obživí zázračnou látkou, takže se mu (když je ještě v bezvědomí) hojej rány a je vlastně nesmrtelný. Proč tenhle zázračný lék zkoušejí zrovna na vraždícím psychopatovi je další otázka, která asi zůstane nezodpovězena. No a tenhle týpek se jednoho dne probudí a začne vraždit znova. Do toho všeho tam je Chuck, kterej je celej film vlastně úplně na hovno. Sem tam něco dobročinnýho udělá, dojde si na nejvíc klišé rande co může být natočeno, zmlátí pár zlejch motorkářů, pak zápasí s tim maniakem atd. Fakt blitka. Je teda pravda, že prvních pár minut bylo doopravdy vtipnejch, ale jinak špatná nuda. Od poloviny filmu jsme to museli pustit dvakrát zrychleně a až pak to dostalo aspoň troch grády. ()

Terva 

všetky recenzie používateľa

CITÁT - Doktore ? To jste vy ? Potřebuju pomoct, nezvládám to !! .....Pak už jen sekyra a smrt. Zemřelo monstrum ať žije monstrum. Šerif Dan Stevens ( Chuck Norris ) zlikvidoval nebezpečného vraha, kterého dva doktoři opět oživují a pomocí jakési látky z něho udělají skoro nesmrtelné monstrum. Šerif a monstrum se spolu zase utkají. Ale mrtvého není tak lehké zabít....... ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

„Chlap musí mať svoje heslo.“ Miestami takmer až horor (a pekne drsný), inokedy buddy komédia s tomu odpovedajúcimi hláškami („Toto do životopisu nepôjde.“) a dialógmi („Ešte sme spolu neskončili:“ – „Radšej áno.“). Myslel som si, že neporaziteľne nezničiteľný Chuck Norris bude WTF, ale nakoniec hladko a sympaticky do toho celého zapadol. Negatívne vnímam príšerne hysterické ženské postavy; od istej chvíle som mal po krk ich ustavičného vrieskania a začal som z neho byť hnusne nervózny. Alibisticky dávam 60%, vôbec neviem, čo mám s takýmto filmom robiť a ako ho brať/vnímať. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Psychopatický vrah, ktorý je po policajnej akcii zastrelený sa vďaka pochybnému lekárskemu experimentu opäť preberá k životu a pokračuje vo svojej vraždiacej túre. A zastaviť ho môže iba Chuck Norris :-) Aj keď to môže znieť akokoľvek vtipne, v skutočnosti sa jedná o podarený akčný slasher, ktorý (spolu s filmami "Hero and the Terror" a "Hellbound") obohacuje Chuckovu preakčnenú filmografiu o hororovú tematiku. Akčných scén je tu pomenej, ale za to sú skvelé a atmosféra je prekvapivo kvalitná, až na pár nudnejších a vlečúcich sa miest, ktoré by nezaškodilo trochu prestrihať. Netreba od toho čakať žiadne zázraky, ale na svoju dobu sa jedná o dobrý slasher. ()

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Chuck Norris vs. nesmrtelný neuvěřitelně nesympatický hovado. Jo je to prdel i když je to možná až moc zdlouhavý. Každopádně já jsem si u filmu dokonale odpočinul a bavil jsem se. Norris v jeho začátcích dokázal celkově dobře nakopávat prdele a tady to celkem ukazuje. Hlavní hajzl kromě začátku(mimochodem celkem drsná scéna)se moc neukazuje. Hodně příjemný film který mě celkem překvapil. ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (1)

  • Chuckův syn Mike pracoval na filmu jako asistent produkce a bratr Aaron jako koordinátor kaskadérů, kaskadér a spolupracovník producenta. (Rominator)

Reklama

Reklama