Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chemický koncern B.B.I. uskutočnil vzrušujúci objav v Tel Avive, kde izraelskí vedci vyvinuli účinnú protilátku k jednému z najnebezpečnejších chemických prostriedkov, používaných vo vojne. Do Izraelu letí skupina medzinárodných vedcov, ktorí chcú tento preparát vyskúšať a otestovať. Lietadla sa však zmocnia teroristi, vedení plukovníkom Baronom. Tí sa po prílete na telavivské letisko vydávajú za očakávaných vedcov. Ozbrojený sprievod ich odvezie priamo do centrály B.B.I., kde zločinci ukážu svoju pravú tvár. V snahe zmocniť sa epochálneho objavu nemilosrdne likvidujú všetko, čo sa im postaví do cesty. Nerátali však s odporom amerického seržanta Hatfielda... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Diskusia

nanamarak1

nanamarak1 (hodnotenie, recenzie)

Podařilo se mi sehnat tento biják s CZ dabingem. Pokud někdo chce, můžu ho hodit na Ulož.to

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Lacike

Ne. Ale to je fuk. Většina lidí kterým jsem to doporučil tenhle názor nesdílí a to mi dává jasnou odpověď na to kde je pravda. Tak už se netrestej snaha tady byla :)

na príspevok reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

Wacoslav1

Ziadny paradox. To boli aspon vtipne kusky s obcasnou vydarenou akciou. Tu nic nie je. Sracka typu Universal Soldier 2, ktoremu si dal aj ty 1*.

na príspevok reagoval Wacoslav1

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

Vdaka Wacovmu specialu som si pustil znova trailer k tomuto filmu a trailer je fakt vydareny a akcia v nom vyzera dobre. Tak teraz som zmäteny z toho môjho komentu, tak si dam repete. Mozno som v dobe sledovania mal kramy a film som zbytocne odjebal. :))

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

skipercak: Dost slozite po pravde nevim mel jsem to kdysi na vhs bohuzel se nezachovala jinak vhs je rovnez i dneska asi jedinou moznosti jak to sehnat protoze na dvd alespon pokud ja vim film oficialne nevysel a obavam se ze asi nevyjde k me velke litosti prahnu po tom neuveritelne a fakt lituju ze ta vhska neprezila... no snad to jeste nekdy sezenu

Reklama

Reklama