Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Veliteľ pobrežnej stráže Frank Beardsley (Dennis Quaid), vdovec s ôsmimi deťmi, drží kormidlo svojej početnej rodiny pevne v rukách. Frankov usporiadaný život však zmení kurz po tom, ako sa ožení so svojou dávnou láskou zo školských čias, výtvarníčkou Helen Northovou (Rene Russo), voľnomyšlienkárskou módnou návrhárkou, ktorá vychováva štyri vlastné a šesť adoptovaných detí. Pre diametrálne odlišné rodiny Franka a Helen za začína nekonečný životný súboj o existenciu pod jednou strechou. Kým Frankove deti sú upravené, disciplinované a poslušné, Helenine sú neskrotné a spurné. Zhodnú sa len v jednom, že nechcú žiť s tými druhými. Čo môže byť horšie, keď sa osemnásť detí spojí proti spoločnému nepriateľovi – rodičom? Pre Helen a Franka sa začína nočná mora. Deti prijmú spoločný plán - budú nové manželstvo rodičov sabotovať! Nasleduje otvorený domáci boj, v ktorom žiadne finty nie sú vopred vylúčené a komické chvíle otriasajú celým domom. Ale prinesú aj niekoľko milých prekvapení, ktoré všetkých zahrejú pri srdci. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (89)

suzanne1997 

všetky recenzie používateľa

Výborná komedie, která mne dokázala rozesmát. Už do začátku víte, že to nemůže dopadnout jinak než dobře, i přes neskutečné úsilí dětí, rodiče rozdělit, i přes chaos, který v nově vzniklé rodině vládne. I přes vylomeniny, které děti dělají. A to se mi na ní líbilo, že i když se zpočátku nesnášeli, dokázali se spojit, pokaždé pro věc, ve kterou věřili. Na filmu nemám co vytknout, nebyl nijak dlouhý, ani se netáhl. Jediné co můžu udělat, je jej doporučit, protože já se při jeho sledování dokonale pobavila. ()

Pavlínka9 

všetky recenzie používateľa

Jooo...., vypadat v padesáti tak neodolatelně a sexy jako Dennis Quiad a Rene Russo, a k tomu mít asi miliardu dětí - tak to se rozhodně otevírá kudla v kapse každému, který vypadá hůř ve svém věku i s jedním dítětem :D :D Tenhle film je sci-fi se vším všudy...Mít dohromady 18 dětí a zvládat to všechno levou zadní :D :D Vtipné - asi tím bylo myšleno to označení "komedie". Tenhle film považuji přesně za ten typický pro pubertální slečny, které se ztotožní s hlavníma mladýma hrdinkama a poté nedokáží pochopit realitu :D :D Pro mě tenhle film fakt není a lituji, že jsem u něj strávila ten čas... ()

Reklama

Kejt.lin 

všetky recenzie používateľa

On má osm dětí, ona deset.. zamilují se do sebe a mají jich 18 ... No.. fakt docela koukám co všechno se dá vymyslet.. škoda.. nápad bydlet ve sterém majáku se mi líbil, někdy sem se i zasmála a "máma s tátou" nehráli zas tak špatně (18 potomků sem opravdu nestačila registrovat) .. takže na tu jednu hvězdu to asi bude ;) ()

Rosana 

všetky recenzie používateľa

Kopie "Krok za krokem" dovedená do extrému mě zprvu vyděsila, až jsem se za hlavu chytala. I když od začátku bylo jasné, jak to dopadne, nebylo to nakonec tak blbý. I slzičku jsem zatlačila a to jsem tvrďák. Myslím, že jako relaxační film na nedělní odpoledne, když trávíte výbroný oběd, je naprosto ideální!!! Prostě žádný krvák, žádné dráma :) ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Ako by si tvorcovia mysleli, že keď tam dajú 18 detí tak vznikne z toho obr komédia. Nevznikla, hoci dospelí herci sú fakt sympatickí. ústredná dvojica Quaid-Russo si fakt sadla. Avšak deti sa pri tom počte doslova strácajú pred očami, sú nevýrazné. Väčšina z nich sa herecky doteraz nikam neposunula. ()

Galéria (194)

Zaujímavosti (5)

  • Role Miki Ishikawy byla původně napásana pro chlapce, ale kvůli ní byla změněna na dívku. (HappySmile)
  • Dům, do kterého se rodina Beardsleyových nastěhuje na začátku filmu, je stejný dům, ve kterém žije Banksova rodina ve filmu Hlava rodiny z roku 1991. (veronikajel)
  • Danielle Panabaker (Phoebe) se původně ucházela o roli Chrisriny. (HappySmile)

Reklama

Reklama