Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Veliteľ pobrežnej stráže Frank Beardsley (Dennis Quaid), vdovec s ôsmimi deťmi, drží kormidlo svojej početnej rodiny pevne v rukách. Frankov usporiadaný život však zmení kurz po tom, ako sa ožení so svojou dávnou láskou zo školských čias, výtvarníčkou Helen Northovou (Rene Russo), voľnomyšlienkárskou módnou návrhárkou, ktorá vychováva štyri vlastné a šesť adoptovaných detí. Pre diametrálne odlišné rodiny Franka a Helen za začína nekonečný životný súboj o existenciu pod jednou strechou. Kým Frankove deti sú upravené, disciplinované a poslušné, Helenine sú neskrotné a spurné. Zhodnú sa len v jednom, že nechcú žiť s tými druhými. Čo môže byť horšie, keď sa osemnásť detí spojí proti spoločnému nepriateľovi – rodičom? Pre Helen a Franka sa začína nočná mora. Deti prijmú spoločný plán - budú nové manželstvo rodičov sabotovať! Nasleduje otvorený domáci boj, v ktorom žiadne finty nie sú vopred vylúčené a komické chvíle otriasajú celým domom. Ale prinesú aj niekoľko milých prekvapení, ktoré všetkých zahrejú pri srdci. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (89)

Indiana 

všetky recenzie používateľa

Docela příjemná rodinná komedie. Nebere se to moc vážně a je to podle mě mnohem zábavnější než třeba Dvanáct do tuctu, na čemž má asi lví podíl Dennis Quaid, kterýmu Steve Martin nesahá ani po kotníky a caparti (například ta hippie holka ze Školy superhrdinů), co tu nejsou ani moc otravný. Na nedělní odpoledne pohodička. ()

Mangano 

všetky recenzie používateľa

"Moje žena si přála mít velkou rodinu a je to pro mě ta nejpřirozenější věc na světě." - nevím sice co říká v originálu, ale z takových křesťansko-demokratických keců se mi vždycky dělá špatně. Celý je to nevtipný s humorem pro tříleté děti a s romantickou zápletkou level "ovladač od televizoru křečovitě oběma spocenýma rukama držíc skoro hluchoslepá plačící důchodkyně Drahomíra - 87 let, domov důchodců Zlatá brána, pokoj 4, přízemí". Scénář mnohem horší než originál z šedesátých let, který jinak sám o sobě žádný terno taky nebyl. ()

Reklama

BoncheR 

všetky recenzie používateľa

Prečo na trh ide stále viac takýchto filmov? Asi preto že najviac zarábajú a nevyžadujú vysoliť majland za výpravu či efekty. Na druhej strane takéto filmy sú pre cieľovú skupinu sledovateľov veľmi obľúbené a rada si ich celá rodina pozrie s sobotu poobede. Miestami vtipné, inde zase nudné a s poučením na konci že rodina je najdôležitejšia. Asi tak by sa dal tento film definovať. Jedným slovom: priemer. /50%/ ()

dalziel 

všetky recenzie používateľa

"Krok za krokom" vo filme ,ale na stereoidoch. Začiatok naznačoval oveľa väčší potenciál  ako z toho dokázali vyraziť.Rodičia OK, ale zostava deciek stojí za milú kedveš.Je ich skrátka veľmi veľa. Zbytočné šialenosti ako  v sám doma film skôr zrážajú ako ho ťahajú vpred či nahor. Napriek tomu rodinné filmy s René či Denisom sú stávka na istotu. ()

ki_ki_na 

všetky recenzie používateľa

Ať si říká, kdo chce, co chce, já jsem se příjemně bavila a rozhodně nelituju večera prosezeného u tohoto filmu. Příjemní herci (Dennis Quaid je v té uniformě pěkně sexy) a pohodová atmosféra si dokázali udržet po celou dobu trvání mojí pozornost, nasmála jsem se taky poměrně dost a pokud jde o to prase u stolu, berte to s rezervou, amerikáni jsou amerikáni:-D ()

Galéria (194)

Zaujímavosti (5)

  • Danielle Panabaker (Phoebe) se původně ucházela o roli Chrisriny. (HappySmile)
  • Dům, do kterého se rodina Beardsleyových nastěhuje na začátku filmu, je stejný dům, ve kterém žije Banksova rodina ve filmu Hlava rodiny z roku 1991. (veronikajel)
  • Kapela hrající na párty je křesťanská alternativní rocková skupina Hawk Nelson. (HappySmile)

Reklama

Reklama