Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Píše sa rok 2002 a kalifornské úrady sa rozhodli znovu otvoriť najslávnejšiu väznicu všetkých čias - Alcatraz. Bývalý väzenský úradník Donny (Morris Chestnut), ktorý sa vydal na cestu zločinu, plánuje s pomocou špeciálneho komanda preniknúť do zmodernizovanej väznice a zistiť, kam ukryl zlato v hodnote 200 miliónov dolárov trestanec Lester, odsúdený na trest smrti. Väzeň Nick Frazier (Ja Rule) musí pomôcť tajnému agentovi FBI Saschovi Petrosevitchovi (Steven Seagal) zjednotiť ostatných väzňov, aby sa spoločne pokúsili zastaviť Donnyho a jeho komando skôr, než sa mu podarí zabiť sudcu najvyššieho súdu USA, ktorý je v súvislosti s blížiacou sa Lestrovou popravou prítomný vo väznici. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (184)

Ender66 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak toto bolo naozaj katastrofalne zlééééééé. Režisér je úplne šialený "spomalenozáberový" onanista, dialógy sú tak trápne, že lepšie by som napísal po trojdňovej "pařbe" a Ja Rule ešte aj pri takom zlom hercovi ako je Seagal vyzerá ako keby sa zúčastňoval workshopu o hraní vrámci protidrogovej odvykacej kúry. ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Alcatraz je špatné místo pro špatné lidi. Pokud za jeho zdmi panuje jisté nepohodlí, má to tak být." Ale taky se tam dají sehnat informace o poloze zlatých cihel, takže pro vycvičené komando by jistě bylo hračkou je získat, kdyby za mřížemi nečíhal vynikající bijec, střelec, myslitel, akrobat, radista a pravděpodobně i jogín - tedy vězeň 1137. Mě to tedy neškodně pobavilo a taky mne uhranula sexy teroristka Čtyřicetdevítka, což je od béčkové seagalovky přesně to, co jsem čekal. ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

„Dajte mi helikoptéru, lebo začnem plniť vrecia na mŕtvoly.“ (Pseudo)tvrdého rapera Ja Rula by som bol schopný ako-tak (skôr ako) akceptovať v trápnej komickej roličke natvrdnutého poskoka, ktorého stále všetci kopú do zadku a nakoniec mu niekto vystrelí mozog z hlavy. Ako tvrdého grázla z ulice, pri najbližšej príležitosti používajúceho streľbu obojruč? Ani náhodou, bejby. A Seagal? Ten tentokrát vyzerá mimoriadne fyzicky odpudivo. Takže renomé hercov zachraňuje aspoň drsňák Morris Chestnut (Jaskyňa, dvojky Anakondy a Prepadnutia v Pacifiku). Tým ale klady končia (no dobre, musím ešte spomenúť pôsobivú dekoráciu zhavarovanej helikoptéry a samopal zaseknutý v hermeticky sa uzatvárajúcich dverách, ale na 95-minútový film troška málo, nie?). Akcia je idiotská, sci-fi vložky bizarné (Alcatraz budúcnosti?) a dialógy silené („Poďme sa spolu porozprávať.“ – „So sviňami sa nerozprávam.“). ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Toto že je akcia pre veľké plátno? Poznám XY videobéčok, ktoré by si to zaslúžili viac ako toto dielo, ktoré nemá ani kvapku invencie či originálnych nápadov. Je to síce malinký krôčik od fiaska, ale ak sa budete baviť na úkor tvorcov, ktorý to zrejme mysleli naozaj vážne, keď sa ich myšlienkové pochody rozhodli natočiť ultracoolový superakčňák, budete spokojný. ()

ssfan 

všetky recenzie používateľa

To je neuvěřitelné, jak jde velká část uživatelů csfd proti filmům se Stevenem Seagalem. Toto sice není tak skvělé jako Lovec policajtů, který má pouze 64%, ale přitom si určitě zaslouží červené hodnocení. Na pokraji smrti má velmi zajímavý příběh, netradiční prostředí, sympatickou hudbu, ale především skvělé herecké obsazení. Steven Seagal, ačkoliv není v takové formě jako v Lovci policajtů, mlátí a sřílí ostošest, zdatně mu sekunduje i Ja Rule. Hlavní záporák Morris Chestnut je také velmi dobrý. Fakt nechápu, co proti tomuto filmu všichni máte. Je to mnohem lepší než všechny filmy od Van Damma, Snipese či Lundgrena, ale vy tomu dáte jen 36%, přitom tohle je alespoň na takových 50 či 55%. Nechápu, jak mohou mít typická béčka od JCVD, DL, WS hodnocení kolem 45% a Seagalovy filmy z let 2003-2006, i když mají hlavu a patu, horší hodnocení!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O Na pokraji smrti ani nemluvě. Mně se tohle líbilo a dám pět. Kdo dá tomuhle méně než 2, tak ať se jde vycpat. Half Past Dead má hodnocení totiž horší než takové braky jako Americký ninja, některé filmy Chucka Norrise atd.... Prostě csfd jde dost proti Stevenovi, a to mě štve, neboť tento herec byl v 90. letech nejlepší, tudíž na stejné úrovni jako Arnie a Sly. Mnozí z vás ho ale máte na úrovní JCVD, DL, WS. ()

Galéria (69)

Zaujímavosti (7)

  • Nia Peeples natáčela všechny kaskadérské a akční scény sama. (becki_tu)
  • Scény z vězení byly natáčeny ve starém STASi vězení v Berlíně. (becki_tu)
  • Scénář k filmu byl napsán již před deseti lety pod názvem The Rock (Skála). V té době byl však zfilmován jiný scénář se stejným názvem, a tak tento scénář musel “počkat“ deset let, než byl zfilmován. (becki_tu)

Reklama

Reklama