Reklama

Reklama

Wasabi

  • Francúzsko Wasabi (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Hubert je policajt so zlatým srdcom a oceľovými päsťami. Práve svojou spravodlivou päsťou jednej noci inzultuje v nočnom klube nevychovaného výrastka. Všetko by bolo v poriadku, keby nešlo o synáčika Hubertovho najvyššieho šéfa. Celá vec sa musí zmiesť pod stôl a preto Hubertovi doporučia dlhšiu dovolenku. Na tej bol naposledy keď stretol svoju životnú lásku, Japonku Miko, ktorá ho pred 20 rokmi záhadne opustila. Hubert by chcel začať vnímať svet okolo seba konečne ako človek a nielen ako policajt. Jedného dňa zazvoní telefón až z ďalekého Japonska. Právny zástupca ho informuje, že Miko pred niekoľkými dňami zomrela. Ešte pred tým, než naveky odišla spísala závet. V ňom mu odkazuje jej najväčší majetok. Je to niečo veľmi špeciálne. Je to viac než dedičstvo, viac než dar a tiež viac než obrovský problém. Mohla by to byť skutočná bomba (oficiálny text distribútora)

(viac)

Diskusia

Artigas

Artigas (hodnotenie, recenzie)

J. Reno nečekaně překvapil, ale mě dostal hlavně Momo Michela Murrela, ten byl neodolatený :) 4/5

JarA*

JarA* (hodnotenie, recenzie)

nefi nekdo jak se jmenuje zaverecna skladba na letisti? V soundtracku neni. ths.

oldin

oldin (hodnotenie, recenzie)

Čekal jsem více. po Leonovi spojení vyzrálého Jeana s mladičkou Ryoko - to už není ono.

Estrecha

Estrecha (hodnotenie, recenzie)

Je to skvělej film. Člověk ho může viděl několikrát za sebou a vždy ho pobaví

kluzo

kluzo (hodnotenie, recenzie)

*** - Jeana Renoa mám rád. Pro mě je skvělý ve všech svých postavách, od Leona přes Viktora "Čističe" z Nikity až po Návštěvníka. U tohoto filmu je třeba ale opravdu moc nepřemýšlet a dívat se na něj s jistou nadsázkou. Pak se vám bude zdát jako vtipný a celkem svižně natočený akčňák. Pravda je ta, že pokud by to natočili amíci, film by vyzněl jako: "zase jeden Rambo zlikvidoval japonskou Jakuzu".

petraso

petraso (hodnotenie, recenzie)

skvělá muzika po celej film,ta sedla....a taky ta golfová scéna - nekýčovitá :-)) Ještě že to nenatočili Amíci...

SSX

SSX (hodnotenie, recenzie)

" kleopatra ** ...A ta japonská děsně nesympatická holka mi pěkně lezla na nervy." Já ti dám Japonskou děsně nesympatickou holku :P Ryoko Hirosue je dokonalá... ale hodnocení filmu sedí :)

Reklama

Reklama