Reklama

Reklama

Wasabi

  • Francúzsko Wasabi (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Hubert je policajt so zlatým srdcom a oceľovými päsťami. Práve svojou spravodlivou päsťou jednej noci inzultuje v nočnom klube nevychovaného výrastka. Všetko by bolo v poriadku, keby nešlo o synáčika Hubertovho najvyššieho šéfa. Celá vec sa musí zmiesť pod stôl a preto Hubertovi doporučia dlhšiu dovolenku. Na tej bol naposledy keď stretol svoju životnú lásku, Japonku Miko, ktorá ho pred 20 rokmi záhadne opustila. Hubert by chcel začať vnímať svet okolo seba konečne ako človek a nielen ako policajt. Jedného dňa zazvoní telefón až z ďalekého Japonska. Právny zástupca ho informuje, že Miko pred niekoľkými dňami zomrela. Ešte pred tým, než naveky odišla spísala závet. V ňom mu odkazuje jej najväčší majetok. Je to niečo veľmi špeciálne. Je to viac než dedičstvo, viac než dar a tiež viac než obrovský problém. Mohla by to byť skutočná bomba (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (378)

Frajer42 

všetky recenzie používateľa

Po delší době jsem si mohl Jeana vychutnat v roli, která mu byla ušitá na míru. Role drsného a neohroženého padesátníka mu skvěle sedla. O poznání méně mi sedla Rjóko Hirosue, a to navzdory tomu, že Japonky moje oči mají rády. Nevyhovoval mi humor založený na jejím nevkusným oblékáním a ztřeštěné povaze. Naštěstí to nebyl jediný styl humoru, kterým snímek disponoval. Bez přestání stříkající testosteron Jean Reno skvěle fungoval. Při scénkách, kdy létal vzduchem jeden Japonec za druhým, jsem se skvěle bavil. Pohanit bych si dovolil i soundtrack, který do velké části scének absolutně neseděl a působil maximálně rušivě. Děj byl velmi prostý, což v tomto případě rozhodně nebylo na škodu. Rozhodně se jedná o snímek v jeho přítomnosti lze strávit příjemné odpoledne či večer. Za mě lepší 3 hvězdy. Viděno v rámci Filmové výzvy 2017. Film mi vybrala uživatelka Asia_Power a uživatel AlistairMir. ()

lennyd 

všetky recenzie používateľa

Hubert (Jean Reno) je kromě skvělého policajta také velkým smolařem. Při jedné akci, kdy rozdrtí gang tranvestitů nechtíc zraní i syna policejního ředitele, a je mu "doporučena" dovolená. Zrovna také umírá jeho dávná láska, japonská žena Miko, která stanoví Huberta jako jediného dědice. Součástí dědictví je i dcera Miko (i Huberta) a 200 miliónů dolarů a yakuza na krku... Francouzská detektivka v japonském prostředí, skvělý Jean Reno (dojemné scény kdy se dozvídá, že je otcem) i zábavný zmatkař Maurice činí z tohoto filmečku skvělou odpočinkovou komedii. Nečekejte žádné poslání ani rady do života, jen spoustu humoru a akce... ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

„Práve som ju bol vziať z väzenia. Nebojte sa, nebolo to nič vážne. Len sa trocha opila... a zmlátila pár... policajtov.“ Ďalšia nenáročná zábavná blbosť z produkčnej stajne Luca Bessona, ktorú na milý a svižný priemer povyšuje prekvapivo dobrý (po všetkých tých Návštevníkoch je to naozaj prekvapivé) zarastený cynický vlk Jean Reno. Hrá policajného francúzskeho samotára, ktorý 19 (nie 20. 19!!) rokov veril v lásku. Teraz za to, možno, bude zberať úrodu. Ťažkotonážna akcia, osobitý zmysel pre humor, niekoľko nečakane citlivých psychologických scén, atraktívne prostredie Japonska - a jedna šialená dcéra. Mne sa to páčilo. V rámci možností. Ale zázrak to nie je. K tomuto filmu mám podobný vzťah, ako k wasabi - dá sa, ale len občas a nie som z neho paf. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Tenhle film je v podstate slozenej ze dvou casti, ktery se ve filmu ruzne stridaj. V jedny casti je Reno totalne krutej policajt, kterej kazdyho okamzite zastreli nebo zboucha a vypada pri tom nehorazne cool. Navic, to, jak kazdej po zasahu prehnane daleko odleti, je fakt vyborny. Hlavne uvodni vycisteni banky nezapomenu. Pak tu je druha cast a to seznamovani Rena s japonskou holkou, kde je trochu komedie a trochu hrani na city. Ta mala japonka je spravne silena, ale po case uz leze na nervy a vtipu tu tolik neni. Kdyby byl celej film slozenej z Rena, jak de do ruznejch akci, bylo by to jasnejch 5*, ale jelikoz tu jsou i casti s japonkou, kterejm je navic venovano vic prostoru, muzu dat jen lepsi 3* a to v podstate jen diky Renovi, kterej sice neumi moc vyrazu, ale roli perfektne zvlad. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Šialený francúzsky policajt, ktorý sa vracia po rokoch na miesto, kde bol šťastný. Úzke vyblýskané mestské japonské uličky, krásny vidiek, špičkové novo vyvinuté zbrane, pálivé jedlo wasabi a bláznivá japonská pubertiačka to sa mi pri tomto filme vybaví. Jean Reno bol dobrý, dej ušiel, najmä pri golfe s mafiánmi som sa pobavil. Nerealistickosť a smiešne načasovanie tomu uberá aj na srande. Príde mi to dosť priemerné. ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (8)

  • V celosvětových kinech film utržil v přepočtu 10,4 milionu amerických dolarů, z toho 6,7 mil. ve Francii a 1,3 mil. v Japonsku. (NIRO)
  • Ve filmu je řečeno, že Hubert měří 193 cm a váží 90 kg. Jeho představitel Jean Reno je ve skutečnosti o šest centimetrů nižší, ovšem jeho tehdejší váha odpovídala. (Duke90)
  • Během přestřelky s jakuzou v klubu s herními automaty Hubert (Jean Reno) sedmkrát vystřelí ze šestiranného revolveru. (chamonix)

Reklama

Reklama