Reklama

Reklama

Na konci štyridsiatych rokov minulého storočia Martha Becková a Raymond Fernandez spoločne vraždili vojnou ovdovelé ženy, ktoré odpovedali na ich inzerát v novinách. Paradoxné je, že rovnakým spôsobom sa zoznámili aj obaja zločinci. Ray podal inzerát, lenže na stretnutí so svojou obeťou Marthou sa jeho zabijacký plán nenaplnil - obaja sa totiž do seba na prvý pohľad zamilovali. Spoločne potom okrádali a brutálne vraždili zamilované vdovy, ktoré hľadali lásku na falošný inzerát. Získali prezývku Vrahovia osamelých sŕdc. Keď ich konečne vyšetrovatelia Elmer C. Robinson (John Travolta) a Charles Hildebrant (James Gandolfini) chytili, mali na svojom konte 12 obetí. Napriek tomu sa predpokladá, že skutočný počet zavraždených žien neklesol pod dvadsať. Pred súdom zločinci tvrdili, že sú nevinní, ale v septembri 1949 ich odsúdili na trest smrti a po mnohých odvolaniach 8.3.1951 zomreli na elektrických kreslách v Sing Singu. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (154)

Klajnik odpad!

všetky recenzie používateľa

Průměrné až to nudí. Námět je sice typická retro žánrovka o schopným ač citově ztvrdlým detektivovi, co se žene za zločincem, ale vím, že z toho lze vymáčknout slušnej film. Jen je nutné mít zajímavé postavy. Zde mě nebavil ani Travolta ze strany zákona, ale Leto ze strany druhé. Oba hrají dobře, ale obsahově mě to nikterak nezainteresovalo. Bylo mi tedy po celou dobu jedno, co se komu děje i to, jak to celé dopadne. To vše je chyba scénáře. Na něm totiž stojí vše. V tomto případě celých 100 minut zbytečného obrazu. PS: Já už fakt nevim, za co bych měl dávat tu jednu hvězdu. Jsou horší film, ale když z toho nic nemám, tak... ()

Caszidy 

všetky recenzie používateľa

Zpočátku na mne příběh a jeho atmosféra působily poněkud zmateným, či nerozhodným dojmem, avšak postupem času se hlavně zásluhou vynikající Salmy Hayek naplno rozehrál děsivý kolotoč deprese, šílenství, spalující vášně a chladné a nemilosrdné brutality. Jared Leto Salmě zdařile sekundoval a tým policejních vyšetřovatelů v čele se zatvrzelým a rozervaným Johnem Travoltou tvořil šílenému páru ten správný protipól. ()

Reklama

Her0.89 

všetky recenzie používateľa

Mě se to líbilo. Perfektní vizuální spracování a docela zajímavý příběh. Poválečné období muselo být v Americe zajímavé. To co předvedla Marta (Salma Hayek) to mě dostalo. Role chladnokrevné vražedkyně, které vraždila z lásky se zhostila na výbornou. Film byl jinak průměrný, ale za nadprůměrnou roli Salmy Hayek dávám hvězdu navíc (jinak by to byly slušné 3*). ()

cab 

všetky recenzie používateľa

Kriminalni pripad, podle skutecnych udalosti, je veden dvemi detektivy (John Travolta a James Gandolfini), kteri se dostanou na stopu (Jared Leto a Salma Hayek). Tato dvojice se vzdy predstavuje jako sourozenecky par (ve skutecnosti silene vasnivy milenci) osamelym ovdovelym panickam s kterych za pomoci sarmu a mazanosti Leta vymohou vse cenne a zlocin zakonci brutalni vrazdou. V zanru nic prevratneho, pricemz potencial na neco vetsiho byl. 65% ()

mysiak 

všetky recenzie používateľa

Nebyť množstvo známych hereckých tvárí...jednalo by sa o priemernú tuctovú kriminálku založenú na skutočnej udalosti..ale práve to množstvo známych tvárí vyťahuje film z bažín priemernosti...retro atmosféra je zobrazená realisticky a skutočne...a preto tento je film dobrou kriminálkou v mojom finálnom verdikte...old school kriminálka, ktorá sa dá pozrieť... ()

Galéria (36)

Zaujímavosti (7)

  • Dopravné lietadlo, ktorým sa po území USA presúva duo detektívov, je Lockheed Model 10 Electra. (MikaelSVK)
  • Natáčelo se také na historických místech Jacksonville na Floridě. (Terva)

Reklama

Reklama