Reklama

Reklama

Na počátku 40. let věřili nacisté, že okultismus skrývá tajemství věčného života… Projekt profesora Wirtha zatáhl nevinné lidi do smrtonosné hry. Po několika desetiletích se na stopu podivného experimentu dostávají dva bratři. Netuší ovšem, jak děsivé věci skrývá minulost. Jejich pátrání se brzy změní v boj o život! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenzie (175)

klerik 

všetky recenzie používateľa

Nudné béčko. Ani finálne pôsobivé škrtenie ostnatým drôtom nedokáže vynahradiť mdlosť tvorcov. Chýba tomu nadhľad, aspoň jedna šokujúca scéna, krvavý efekt, čokoľvek "iné", výnimočné. Ako epizóda SUPERNATURAL by sa to dalo pozerať, ale ako celovečerák to nefunguje. Krvavý potok si len tak tečie a napriek vzdialenému hukotu sa k vodopádu ani na moment nepriblížime... ()

elanius 

všetky recenzie používateľa

V situácii keď pár desiatok rokov okolo vášho domu behá zúrivý nazi zombie, ktorý vie oživovať mŕtvoly, sa otec rodiny vrúcne zvíta vo dverách so svojim pár hodín mŕtvym synom, končí všetka sranda a aj nádej na tri hviezdičky. Jedna za námet a fakt, že vďaka filmu som si spomenul na výbornú hru Return to Castle Wolfenstein, druhá za veľmi slušný spád. ()

Reklama

VenDulin85 

všetky recenzie používateľa

Horor, který chce spíchnout dohromady nacisty, runy, krvavé obřady a farmáře. Zarytá fanynka by k tomuto dílku napsala, že Fassy byl postupem času čím dál tím méně seksy, až byl úplně nejmíň seksy. Za sebe říkám, že to třetí oko už bylo fakt mimo mísu a do módy nepřijde, ani kdyby to propagovala Hermiona. ()

Madsbender odpad!

všetky recenzie používateľa

Joel, Joel, kam to upadáš... V podstate najvýstižnejší je Isherwoodov komentár, ktorý je v stopercentnej zhode z mojím názorom a preto tu nebudem písať dva krát do písmena to isté. Krvavý potok je slabý, nezáživný a hlúpy horor ktorý si z marketingových dôvodov nahádzal do obsadenia Dominica Purcella, Michaela Fassbendera, Henryho Cavilla a Emmu Boothovú. Sakra, s tým by každý lepší režisér urobil vynikajúci film. Ale nie, Schumacher na to ide od lesa, teda postavy konajú úplne nezmyselne, resp. úplne bezdôvodne sa vrhajú do záhuby. Napätie je slabé, desivé nečakané odhalenia - nula bodov, nulové vyťaženie potenciálu mysterióznej zápletky okolo nacistického okultizmu, postavy, v úlohe ktorých nemajú herci vôbec čo hrať a zainteresovanie Henryho Cavilla, ktorý doteraz na plátna neukázal nič okrem toho, že si filmy nevie vyberať... Jedna hviezdička za príchod elegantne mrazivého nacistického doktora Fassbendera (takéto niečo by si raz mohol zahrať na dlhšiu dobu), ale to, čo s ním a jeho postavou následne porobili, je jednoducho nehoráznosť. Ak chcem vidieť riadnu dávku nacistov a okultizmu, musím sa zjavne vrátiť k japonskému Hellsingu. Ostatne, práve vyšiel posledný OVA diel. 0% ()

Frajer42 odpad!

všetky recenzie používateľa

Nejvýstižnější slovo, kterým by se dal film charakterizovat je slovo průser. Ten film je naprosto debilní. Disponuje pro mě naprosto nestravitelným dějem, kde většina postav jako by měla dva rozdílné charaktery, které se mění tak často, jak se to hodí. Je to vidět zejména na tom skopčáckým killerovi, který na jedné straně převyšuje svojí genialitou snad i samotného Leonarda da Vinciho a na straně druhé umí být i naprostý idiot a snadno se nechá vlákat do pasti. Celé mi to přišlo maximálně amatérské. Jako kdyby se sešla na paloučku na louce partička kamarádů, mezi kterými nechybí kamarád ajťák a kamrád maskér a rozhodli se během večera natočit film. Moje hodnocení je zde zcala jasné. ODPAD a zároveň snad i nejubožejší horor, co jsem v posledních pár letech viděl. ()

Galéria (62)

Zaujímavosti (5)

  • Režisér Joel Schumacher a scenárista David Kajganich sa vážne pohádali o zmenách, ktoré chcel vo filme urobiť Schumacher. Podobná situácia sa udiala aj pri natáčaní filmu 8MM so scenáristom Andrewom Kevinom Walkerom.
    Finálne slovo mal nakoniec Schumacher, ktorý sám prepísal časti scenára. (elanius)
  • Ve filmu se měl objevit Jesse Metcalfe, ale na poslední chvíli byl nahrazen Henrym Cavillem (Evan). (Chatterer)

Súvisiace novinky

To? To je ono!

To? To je ono!

14.03.2009

Vědí to všichni fanoušci Stephena Kinga. Víc jak tisícistránková sága o skupině přátel čelících démonům svých dětských strachů patří bezesporu k tomu nejlepšímu, co kdy hororový král napsal.… (viac)

Reklama

Reklama