Reklama

Reklama

Unesení

všetky plagáty
Trailer

Obsahy(1)

Od režiséra filmu Záhada Blair Witch přichází tento šokující příběh čtyř mužů odhodlaných k pomstě proti krutému vetřelci z vesmíru, který věznil a zabil jejich kamaráda. Kdo ale skončí jako vítěz v této hře na život a na smrt? Připravte se na neúprosně traumatickou cestu, která vás nechá zneklidněné… vyděšené… změněné. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (114)

demented 

všetky recenzie používateľa

Eduardo Sanchez na nás vyvrhol ďalši film a čuduj sa svete je to rovnaká impotentná zlátanina ako báchorka o Blairskej čarodejnici. Ešteže Eduardo upustil od nezmysleného konceptu nevideného zla a krvilačného mimozemšťana nám naservíroval v plnej kráse (čo je ale pri pohľade naňho v niektorých scénach na škodu veci :) ). Ale mjekap rozpadajúceho sa Codyho, jednoducho nemá chybu, takže budiž mu odpustené. Stále lepšie ako sledovať osemdesiatminútové domáce video jednej hysterickej kravy a dvoch dementov, blúdiacich v Marylandskom lese. ()

drackula 

všetky recenzie používateľa

Film má síce zopár hluchých miest, ale ajtak má slušnú mysteriózno-horrorovú atmosféru, ktorá mi miestami pripomínala X-files a príjemne mrazila. Zvlášť oceňujem, že sa film vyhol akémusi "intru" a od prvej minúty šiel priamo na vec. Vo vzduchu je neustále cítiť akési tajomno, ktoré správne dráždi fantáziu a dáva priestor na rôzne konšpiračné úvahy. Veľmi príjemné prekvapenie. 70 % ()

Reklama

MindTuber 

všetky recenzie používateľa

Uneseni z tohoto filmu nejspíš nebudete, ale nudit se taky nemusíte. Nejspíš bude záležet na tom, jak vám tenhle film sedne. Příběh pojednává o partě vidláků, kteří se vrací do lesa blízko farmy, kde se jim před časem dostalo setkání třetího druhu. Tohle setkání a následné experimenty nepřežil jeden z nich a tak se po dlouhé době podaří lapit aliena s úmyslem vykonat vendetu. Jenže mimozemšťan má pár es v rukávu (manipulace mysli, jed) a nedá se jen tak lacino. Zbytek filmu se tak točí okolo toho, zda-li emzáka popravit a přivolat tak na sebe jeho kolegy nebo ho pustit a na všechno zapomenout. Nejhloupější na filmu je to, že to vlastně nedává vůbec žádný smysl a neustále jsem se musel sám sebe ptát, proč? Na druhou stranu i přes nízký rozpočet uvidíte celkem povedené masky a mimozemšťana si prohlídnete i mimo rychlé střihy. Lepší dvě. ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Ako pútač som si predtým odkaz na 'Blair Witch' nevšimol takže som bol milo prekvapený, keď som si uvedomil, že režisér toho projektu sa zmohol aj na takéto niečo a že vie nahnať poriadnu porciu strachu nielen prostredníctvom tmy a utekajúcej kamery. Hneď od začiatku nás dej vypľuje v strede zbesilého diania a rýchlym, nabúšeným tempom vlastne vyslovene prebleskne až ku koncu. Nápad je vlastne ničím výnimočným, ale mne doslova sadol a páčil sa mi. Jasné je však aj to, že neherci sa o nijaké zlepšenie kvality nepostarali, hlavne Catherine Mangan mi poriadne liezla na nervy. Aj zobrazenie mimozemšťana bolo fajn, čoho sa vždy najviac obávam, či sa podarí. 75%.. ()

Avathar 

všetky recenzie používateľa

Potešilo ma, že sa Haxan a Sánchez vrátili. Jeho film síce nie je ani zďaleka taký dobrý, ako BLAIR WITCH, ale stále sa mu celkom dobre darí budovať relatívne desivú atmosféru. A opäť k tomu nepotrebuje veľa: jednu garáž, pár hercov (návrat Mika Williamsa potešil) a jedného nasratého mimozemšťana (aj keď s jeho vzhľadom sa tvorcovia mohli viac pohrať). Bolo by však chybou (napríklad a po prečítaní textu distribútora) očakávať nejakú pecku, ktorá vami hlboko otrasie a nedovolí zažmúriť oko. To by ste potom boli ťažko sklamaní a mohli filmu nasoliť aj omnoho prísnejšie hodnotenie, ako si podľa môjho názoru zaslúži (predsa len... existuje omnoho väčších sračiek). Ak však budete čakať "len" ľahký hororík, pri ktorom vás príjemne zamrazí, tak UNESENÝMI nebudete sklamaní. Ja som sa nenudil. ()

Galéria (1)

Zaujímavosti (4)

  • I přes závěrečnou masivní explozi, která srovnala prakticky všechno se zemí, přežila dodávka nedotčená. (Lajty)
  • Adam Kaufman si zahrál i ve stejnojmenném seriálu Uneseni (od r. 2002). (Terva)
  • Film bol pôvodne plánovaný ako hororová komédia s názvom "Probed". (Nekrofil)

Reklama

Reklama