Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden z nejuznávanějších raperů na světě, Curtis "50 Cent" Jackson, je hlavním hrdinou filmu. Marcus je zhrzený chlápek, se kterým se život nemazlil. Poté, co byla zavražděna jeho matka, se vrhne na dráhu drogového dealera a začne si užívat života. Příběh natočený na motivy skutečného života 50 Cent Jacksona. (oficiálny text distribútora)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (158)

Perfo 

všetky recenzie používateľa

Nemám rád tyhle gangsta nigga filmy, kde všichni trapně máchaj rukama, všechno je v pohodě i když to je v prdeli, všichni jsou strašný chudáci z ghetta, kde aby přežili musej prodávat drogy a nakonec Ó velký hrdina s kterým se život nemazlil nahraje pár alb a okamžitě je za hvězdu. Mezi tím je samozřejmně několikrát ve vězení, skoro ho zabijou atd atd atd... je mi jedno, že je to v podstatě životopisný film, tyhle filmy mají vždycky stejnou šablonu a je to pro mě osobně k uzoufaní trapné a vyvolává to ve mě pocit, když v metru, jako na portovu potřebuju jít na velkou a zrovna je plně obsazeno. I přesto, že jsem na to koukal v jednu ráno v televizi, jelikož jsem nemohl spát, tak tam pár světlých chvilek bylo a technické zpracování bylo taky dost slušné, ale to je tak všechno. Za normálních okolností bych se na to nepodíval. Soráč "fifty-padíku" ... ()

teutates 

všetky recenzie používateľa

Autobiografický snímok Curtisa Jacksona alias 50 centa, ktorý to mal podľa tohto snímku vážne v živote ťažké. Réžie sa chopil Jim Sheridan, ktorý určite mnohých svojim rozhodnutím prekvapil, ale nesklamal. Get Rich or Die Tryin sa nemá začo hambiť a 50 cent môže byť spokojný, pretože jeho filmový debut sa vydaril. Tento autobiografický snímok vyčnieva z radu jeho kolegov, veľkú zásluhu má natom hlavne réžia a scénar. Kamera ma taktiež prekvapila, bola vážne dobrá. Hudobné spoty mi vôbec nevadili, prave naopak prekvapili a potešili. Dovolím si tvrdiť, že tento snímok sa mi páčil viac ako prevedenie Eminema. 7/10 ()

Reklama

vince 

všetky recenzie používateľa

Dosť dobréé. Som veľmi milo prekvapený a na rozdiel od niektorých uživateľov myslím že v tom chlapíkovi akože 50 centovi tkvie celkom slušný herecký potencial a vôbec nesklamal. Neviem nakoľko je to pravdivé lebo o 50 Centa som sa nikdy nezaujímal ale ak je z toho aspoň časť pravda tak mu patrí respect. 70% ()

R4D0 

všetky recenzie používateľa

Každému takémuto filmu kde je lepšie povedané vystupuje hip-hopová scéna alebo graffity scéna bez problémov dávam 5*.Ale prečo som nedal aj takémuto filmu päť?Možno preto že film ma miesta pri ktorých človek zaspáva a upadá do bezvedomia následkamy nudy.Tento film je na niektorých miestach príklad ale len na niektorých nebyť tích miest a byť viac akcie tak dám pekných päť ale bohužial je tam to čo tam je tak preto len tri*. ()

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa

Toto sa netočilo s ambíciami na Oscara pre hercov. Ešteže hrá 50 Cent klasického gangstra amerického čierneho gangu. Lebo z jeho výrazov mám pocit, že v inej úlohe, plnokrvnej postave, by prudko pohorel. Herectvo ostatných vyzerá podobne, ale svoje jednorozmerné postavy spoľahlivo zvládajú. Na podobnú tému mi bolo viac ľúto rapera menom Plan B v songu End Credits a to má len 3 minúty. Tu je to zbytočne zdĺhavé a rozťahané, navyše problémy sa riešia hlúpymi náhodami, nie cielenými činnosťami. ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (11)

  • Spevák Bono zoznámil Jima Sheridana s 50 Centom, lebo Sheridan sa vyjadril, že by s ním túžil spolupracovať. (Flipper)
  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 185krát, což je 1,38krát za 1 minutu. (Dixxx)

Reklama

Reklama