Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden z nejuznávanějších raperů na světě, Curtis "50 Cent" Jackson, je hlavním hrdinou filmu. Marcus je zhrzený chlápek, se kterým se život nemazlil. Poté, co byla zavražděna jeho matka, se vrhne na dráhu drogového dealera a začne si užívat života. Příběh natočený na motivy skutečného života 50 Cent Jacksona. (oficiálny text distribútora)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (159)

GOREGASM 

všetky recenzie používateľa

Na Sheridana vcelku bezkontaktní odvar s velmi slabým půldolarem v hlavní roli. Mít snímek charizmatičtějšího hlavního hipstera (hiphopgangstera ;-), šlo by o "iné kafe" zážitek. Takhle nezbývá než koukat na ten tvrdej svět mladej černejch kluků skrze povisle znuděnou a těžce coolgrimasu 50 centa, který mně vytáčel už před dvaceti lety, natož teď. ()

Superpero 

všetky recenzie používateľa

Mám rád tyhle drsné nigga filmy z ghetta a je mi putna, že tam hraje 50 Cent (nic moc výkon mimochodem) atd. atd. Náhodou mi to přišlo docela hodně dobře zvládnutý, až na pár nudnějších částí. Hudba mi fakt nevadila a myslím, že by se tenhle film prostě neměl hodnotit s předsudkama, ale tak nějak neutrálně. ()

Reklama

genetique 

všetky recenzie používateľa

Jediná škoda a čo ma mrzí na filme, že aspoň stručne nepriblížil ako sa Fifty dopracoval na to, kde je teraz. Čo je s jeho ženou a dieťaťom a podobne. Ale inak som veľmi rád, že sa Fifty rozhodol zdokumentovať svoj život a objasniť každému(aj mne), kto si myslel, že je len posratý zazobaný rapper, čím musel prejsť a že jeho život nebola prechádzka ružovou záhradou. Dokonca sa mi páčili aj soudtrackové songy, čo je u mňa pri filmoch výnimka. 80%. ()

sepp odpad!

všetky recenzie používateľa

Jednoznacne nejhorsi film roku, cekal jsem co Fifty spatla za hovadinu, ale ze to bude az tak vyzivny, necekal asi nikdo. Co vic jeste rict? Snad jen G-Unot!...Proc sem taham G-Unit? Jelikoz Fifty Snitch a ta banda kolem nej jsou vrcholem neumetelstvi a typickym prikladem globalniho, medialniho kapitalismu kde vyhravaj jen tvare neustale omilane dokola a prohlasovane za umelce medii, ale nikoli samotnymi lidmi - ti opravdove umelce zalezle v undergroundu nemohou kvuli temto neustale protlacovanym ani poznat. A v hiphopu toto bohuzel plati dvojnasob. ()

aLPaC 

všetky recenzie používateľa

Jojo, BLM!!! Slovo negr tu zazní tak 500x, ale běda, jak ho vysloví nějakej běloch. To jsou hned všichni na nohou a ten člověk je prakticky lynčován. Neříkám, že by ho měli běloši říkat, ale když jsou na něj černí tak vysazení, sami mezi sebou by ho taky neměli používat. Jinak 50 Cent je herecky naprostej tragéd, což potvrzuje celou kariéru a naprosto nechápu, že podobný typ filmu natočil Jim Sheridan. Asi jako kdyby Quentin Tarantino natočil Beethovena. ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (11)

  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 185krát, což je 1,38krát za 1 minutu. (Dixxx)
  • Spevák Bono zoznámil Jima Sheridana s 50 Centom, lebo Sheridan sa vyjadril, že by s ním túžil spolupracovať. (Flipper)
  • 50 Centa prehovoril Terrence Howard, aby urobil jeho nahú scénu. (Flipper)

Reklama

Reklama