Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sympaťák John Farley (Seann William Scott) nebol vždy tým sebavedomým autorom niekoľkých knižných bestsellerov, radiacich ako si pomôcť v rôznych ťažkých životných situáciách a prekonať sám seba, ktorým je dnes. Vlastne mu trvalo temer dve desaťročia, kým sa celkom zotavil z traumy, ktorú mu spôsobil jeho hrôzostrašný telocvikár zo základnej školy Jasper Woodcock (Billy Bob Thornton) – ten ho totiž vtedy neskrývane terorizoval a spravil mu zo školy hotové peklo! A tak asi nie je veľkým prekvapením, že keď sa John po rokoch opäť vráti do svojho rodného mesta a zistí, že jeho mama (Susan Sarandon) sa zamilovala práve do šialeného Jaspera a chce si ho dokonca vziať, je na pokraji nervového zrútenia! Skalopevne rozhodnutý mame dokázať, že sa chystá urobiť najväčšiu chybu svojho života, je ochotný urobiť čokoľvek, aby svadbe zabránil – čím viac sa však snaží Jaspera znemožniť, tým horšie z toho vychádza on sám... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (229)

ElizabethB 

všetky recenzie používateľa

Oznacenie “ komédia ” v suvislosti s tymto filmom mi pride ako vydareny vtip, narozdiel od samotnej snimky. Billy Bob Thornton a Seann William Scott boli ok, scena na beziacom pase a s Mr. Woodcockom na lehatku v zavere - vydarena. A ak dobre ratam...dohromady som sa zasmiala asi "az" 5 krat ... ;) Taaakze, ak neviete kde premrhat 87 minut vasho zivota, odporucam tento film... ;) 2/10 ()

ThomasCrown 

všetky recenzie používateľa

Väčšinou dávam pri podobných filmoch tri hviezdičky, ale tentoraz je to nehorázne o ničom a po filme som si povedal - aha, no dobre a čo. Pár krát som sa síce zasmial, najmä nakrúcanie videí bolo slušné aj záverečný súboj bol v celku vtipný, no to je všetko. Snáď len pri posledncýh minútach som sa dosť pobavil, preto škoda, že to prišlo až tak neskoro. Možno nejaké to plus za Susan Sarandon a jej domáce video:) ()

Reklama

-dRaGoN- 

všetky recenzie používateľa

Herecký potenciál byl umlčen již daleko předem kvůli špatnému scénáři. Woodcock (B.B. Thornton) jako postava má nad Farleyem (S.W. Scott) až příliš navrch. Scott zklamal, a marně bychom čekali na víc pošťuchování a adrenalinovější soupeření, které by se přelejvalo z jedné strany na druhou. 40% ()

kingik 

všetky recenzie používateľa

Asi bylo zaděláno na víc, ale vlivem nenápaditého scénáře se film postupně rozpadá na jednotlivé, více či méně komické sekvence a v závěru se zcela položí. Herci byli výborní, ale scénář potřeboval notně dopilovat a z daného tématu se dalo jistě vytěžit víc. V jednotlivostech tahle komedie funguje dobře, ale jako celek je poměrně nevýrazná. ()

Master19 

všetky recenzie používateľa

Musel jsem se štípnout, toto je opravdu komedie, kde hraje Billy Bob Thornton a Susan Sarandon??? Představte si, že ano. A největší suchar je tu naprosto nečekaně Seann, který prakticky nemá co hrát. Oproti tomu hromadu prostoru dostává Randy Hickey, pardon Ethan Suplee, ten se mi naštěstí jen tak neomrzí. Co se týká námětu, byl by tu obrovský potenciál. Osobně jsem narazil až na vysoké na tělocvikáře, kteří byli podobně od rány, takže zdravím Boba a lituju neviužité síly této komedie. ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (4)

  • Při rozhovoru na začátku filmu v restauraci, kdy si hlavní hrdina Farley (Seann William Scott) stěžuje kamarádovi, že mu tělocvikář spí s mámou, má na sobě Farley částečně propocené triko, na němž se v jednotlivých záběrech mění množství potu. Chvílemi zasahuje až do textu, jindy zase pouze nad písmena. (snikrs)
  • Producent David Dobkin režíroval některé scény, které se musely natáčet znovu, což trvalo 3 týdny. (HappySmile)
  • Billy Bob Thornton si počas filmovania scény wrestlingu so Seannom Williamom Scottom zlomil nohu. (ladko)

Reklama

Reklama