Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sympaťák John Farley (Seann William Scott) nebol vždy tým sebavedomým autorom niekoľkých knižných bestsellerov, radiacich ako si pomôcť v rôznych ťažkých životných situáciách a prekonať sám seba, ktorým je dnes. Vlastne mu trvalo temer dve desaťročia, kým sa celkom zotavil z traumy, ktorú mu spôsobil jeho hrôzostrašný telocvikár zo základnej školy Jasper Woodcock (Billy Bob Thornton) – ten ho totiž vtedy neskrývane terorizoval a spravil mu zo školy hotové peklo! A tak asi nie je veľkým prekvapením, že keď sa John po rokoch opäť vráti do svojho rodného mesta a zistí, že jeho mama (Susan Sarandon) sa zamilovala práve do šialeného Jaspera a chce si ho dokonca vziať, je na pokraji nervového zrútenia! Skalopevne rozhodnutý mame dokázať, že sa chystá urobiť najväčšiu chybu svojho života, je ochotný urobiť čokoľvek, aby svadbe zabránil – čím viac sa však snaží Jaspera znemožniť, tým horšie z toho vychádza on sám... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (229)

ThomasCrown 

všetky recenzie používateľa

Väčšinou dávam pri podobných filmoch tri hviezdičky, ale tentoraz je to nehorázne o ničom a po filme som si povedal - aha, no dobre a čo. Pár krát som sa síce zasmial, najmä nakrúcanie videí bolo slušné aj záverečný súboj bol v celku vtipný, no to je všetko. Snáď len pri posledncýh minútach som sa dosť pobavil, preto škoda, že to prišlo až tak neskoro. Možno nejaké to plus za Susan Sarandon a jej domáce video:) ()

ElizabethB 

všetky recenzie používateľa

Oznacenie “ komédia ” v suvislosti s tymto filmom mi pride ako vydareny vtip, narozdiel od samotnej snimky. Billy Bob Thornton a Seann William Scott boli ok, scena na beziacom pase a s Mr. Woodcockom na lehatku v zavere - vydarena. A ak dobre ratam...dohromady som sa zasmiala asi "az" 5 krat ... ;) Taaakze, ak neviete kde premrhat 87 minut vasho zivota, odporucam tento film... ;) 2/10 ()

Reklama

Bobik9 

všetky recenzie používateľa

Bohužel ani Billy Bob Thorton ani Seann William Scott ten film nezvedli z průměru. Jsou to moji oblíbení herci a byli dobří, jako vždy. Jenže slabý příběh a takové vtipy nevtipy ten film srážely. Nebyla to vyloženě nuda ani žádný propadák, ale 80 minut stačilo až bohatě. Škoda, s takovýmlde obsazením s ez toho dalo vytřískat mnohem více. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Tak nevim no, Thorntonovi tyhle komedie jdou a v tyhle je opet brutalni, jak vsechny buzeruje, ale mel uz by natocit neco poradnyho. Jinak pribeh je ze zacatku slibnej, ale bohuzel jeho naslednej vyvoj je uz dost kokotskej a naka slusne vtipna scena je jen misty. Taky nechapu, co v takovyhle uchylarne dela Susan Sarandon. Zato Ethan Suplee sem zapad paradne a vsechny sceny s nim jsou brutalni. Celkove to je prumerna komedie, ktera mela na vic. ()

Frajer42 

všetky recenzie používateľa

Snímeček už jsem viděl velmi dávno a dokonale si jej nepamatuji. Tuším, že šlo o nefalšovanou rivalitu mezi Stiflerem a Woodcockem. Stifler se pokouší rozvrátit nový vztah jeho bývalého nenáviděného tělocvikáře s jeho matkou. Vyloženě špatné to nebylo. Pár vtípků ušlo, ale vyloženě blahem jsem si neustříkával. Nahodil bych takové 2 hvězdy. ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (4)

  • Billy Bob Thornton si počas filmovania scény wrestlingu so Seannom Williamom Scottom zlomil nohu. (ladko)
  • Při rozhovoru na začátku filmu v restauraci, kdy si hlavní hrdina Farley (Seann William Scott) stěžuje kamarádovi, že mu tělocvikář spí s mámou, má na sobě Farley částečně propocené triko, na němž se v jednotlivých záběrech mění množství potu. Chvílemi zasahuje až do textu, jindy zase pouze nad písmena. (snikrs)
  • Skupina "The Ramona Dynasty" z Riverside v Kalifornii si ve filmu zahrála místní školní kapelu. (HappySmile)

Reklama

Reklama