Reklama

Reklama

Úbohá Nasťa

(seriál)
  • Česko Anastázie (viac)
Rusko, 2003, 127x40 min

Hrajú:

Alexandr Kaljagin, Daniil Strachov, Igor Stam, Jelena Korikova, Anton Makarskij, Pjotr Krasilov, Dmitrij Isajev, Marina Alexandrova, Aljona Bondarčuk (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Ruská romantická dráma, ktorej tvorcovia nakrútili 127 častí, sa odohráva v 19. storočí v Petrohrade. Takmer rozprávkový príbeh dvoch sestier, dvojičiek, ktoré po narodení oddelili, je plný zvratov, intríg a závisti. Jedna z nich je očarujúca, talentovaná, inteligentná bytosť, ktorá mohla byť primadonou národného divadla, hviezdou bálov a salónov. Žije v bohatstve, a jej sestru vychovávajú v jednoduchej, chudobnej rodine. Osud však všetko zmení. Sľubne sa vyvíjajúca perspektíva dievčiny z bohatej rodiny sa skončí a pozície sestier sa vymenia. Po zložitých životných peripetiách sa nakoniec stretnú. Hlavnú postavu stvárnila jedna z mladých ruských herečiek Elena Koriková, ktorá účinkovala aj v klipoch známej ruskej speváčky populárnych piesní, A. Pugačevovej. V súčasnosti Elena Koriková cestuje neustále medzi New Yorkom a Moskvou. Je o nej známe, že už ôsmy deň po pôrode začala opäť pracovať a synčeka si brala so sebou... Mladý následník trónu Alexander (Dmitri Isayev) sa nachádza v neľahkej situácii. Jeho otec je pobúrený synovou láskou k Oľge Kalinovskej (Marina Kazanková), ktorá mu nie je roveň. Prikáže mu, že sa s ňou už nesmie nikdy stretnúť. Anna (Elena Koriková), mladá nádejná speváčka a chovanica baróna Korfa (Albert Filozov), bude čoskoro vystupovať na maškarnom bále a vypočuje si ju riaditeľ imperátorského divadla. Ak sa mu zapáči, čaká ju skvelá profesionálna budúcnosť. Nikto sa však nesmie dozvedieť o jej tajomstve, inak je stratená... Celý Petrohrad sa pripravuje na veľkolepý bál baróna Potockého. Do mesta sa vracia kňažná Dolgorukaya (Olga Ostroumová) s jedinou zámienkou. Túži získať majetok po svojom zosnulom manželovi. Podarí sa jej získať zaujímavú informáciu. Jej problém sa vyrieši v momente, keď svoju dcéru Lisu (Anna Tabaninová) vydá za staršieho urodzeného muža... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Diskusia

Kri-kri

Kri-kri (hodnotenie, recenzie)

Je o mně všeobecně známo, že televizi Prima nesnáším za likvidaci dabingů seriálů z bývalé Premiéry, nicméně tentokrát, po čtvrt století, musím jejímu vedení vyslovit respekt, že si v této složité, ba dokonce totalitní době všudypřítomné anti-ruské propagandy troufli znovu zakoupit tento ruský seriál, dokonce natočený za Putinovy vlády. Bravo!

mishaknot

mishaknot (hodnotenie, recenzie)

Krásná hudba, krásnej příběh, nádherný šaty a dobří herci (neříkám, že všichni).. škoda, že když to dávali v TV, tak sem viděla necelou půlku, ale vážně sem si užila každej díl.. :)

Arey

Arey (hodnotenie, recenzie)

Bože, to bylo něco hroznýho. Doufám, že to už v TV nikdy dávat nebudou!!! Tohle se opravdu nepovedlo.

Reklama

Reklama