Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Milanov (Bolek Polívka) vzťah k doktorke Eliške (Eva Holubová) sa sľubne vyvíja, a keď sa ju Milan konečne odhodlá požiadať o ruku, vyzerá to, že svadbe už nič nestojí v ceste. Teda okrej jednej „maličkosti" – Milan je stále ženatý so Slovenkou Jankou (Zdena Studenková), matkou Kryštofa, s ktorou sa pred rokmi akosi zabudol rozviesť. Okrem Milanových lapálií, je tu ešte jeden problém – návrat štvorice k hraniu vodného póla sa vôbec nedarí. Zostali už len traja – a to je akosi málo. Aby zachránili partiu a vytiahli kamaráta Jakuba (David Matásek) z depresií, sa Kryštof (Lukáš Latinák) rozhodne priviezť do bazéna akvabely a natrénovať s nimi vystúpenie. Honza (David Novotný) z Kryštofovho plánu veľmi nadšený nie je, ale s vidinou záchrany kamaráta (a možnosťou byť v prítomnosti krásnych akvabel) sa všetci pustia do prípravy vystúpenia s názvom „Hodinový manžel"... (Continental film)

(viac)

Diskusia

pjotri

pjotri (hodnotenie, recenzie)

Navic je tam bota:

Prvni dil konci dedictvim a tim, ze Polivka sbalil Holubici. Druhej dil zacina, v podstate veceri, kde dcela Holubice rika:"A co vy dva? Dva roky jste spolu a nic." JAKY DVA ROKY??? Copak se dva roky resi dedictvi?? Z kontinuity (navaznosti) pribehu je jasny, ze kdyz si vzali 3 mesice na rozmyslenou s tim dedictvim, mohl byt Polivka s Holubovou MAXIMALNE 2 tydny. Nebo mam verit, ze resi dedictvi 2 roky a PAK si jeste berou 3 mesice na rozmyslenou? Ko-otina!!

pjotri

pjotri (hodnotenie, recenzie)

Otres, otres, otres.. Naprosto bez napadu na jedne strane, tezce prekombinovany na druhe strane. Trapny sceny s akvabelama, Supertrapny sceny - i kdyz dobre zahrany Babcakovou - s psychologickyma kecama, vyzrana Norisova, na kterou je zboku hooodne smutnej pohled - podbradek jako prase, prdel a nohy zvici antickych sloupu, to vse podtrhuje prisernej uces a kabelka, snazici se neuspesne zamaskovat tu obri prdel..Jednoznacnej ODPAD.

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Marika87

Marika87 (hodnotenie, recenzie)

Vcera ladies night. Me to tedy přišlo jako vyždímaná jednička, tak nějak nasroubované aby to bylo. Jednička je o dost lepší.

na príspevok reagoval m_spa

Simpsnovi

Simpsnovi (hodnotenie, recenzie)

De Large

dekuji uz se moc tesim :) i kdyz je to 4 hvezdickova zabava , chce to docela odvahu , natocit pokracovani Hodinoveho Manzela kdyz prvni film skoncil pro hrdiny relativne dobre 🙂

konrad22

konrad22 (hodnotenie, recenzie)

Bohužel, scénář nedělal Kolečko, tak že to bude slabý odvar jedničky. Svoboda nikdy nic pořádného nenapsal.

na príspevok reagoval lukisek179

Uživateľ qualkalim zmazal svoj príspevok.

Reklama

Reklama