Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do života Booga, zdomácneného medveďa grizlyho bez akýchkoľvek schopností nutných k prežitiu v divočine, vtrhne ako uragán vychudnutý a utáraný jeleň Elliot. Keď Elliot Booga presvedčí, aby opustil svoj pohodlný domov v garáži správca parku a okúsil, ako chutí život v naozajstnej prírode, veci sa rýchlo začnú vymykať kontrole. Obaja hrdinovia sú len tri dny pred začiatkom loveckej sezóny premiestnení do lesa, kde sa musia čo najrýchlejšie aklimatizovať. Obaja musia urobiť všetko preto, aby sa im podarilo rýchlo zjednotiť ostatné zvieratá a uchrániť seba aj les pred skupinou rozbesnených lovcov... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (316)

czejny 

všetky recenzie používateľa

Zvířátka, zvířátka...ztraťte se v lese a už radši nevylézejte, neb lovecká sezóna přichází a s ní animák, který je nebezpečný stejně tak jako lovcova puška. Kulka letěla, minula cíl a bohužel netrefila ani obrovitánského medvěda. Ať hledám jak chci, žádné pozitivum nenacházím. Celá ta animace je velice nesympatická, postavy ohrané, zábavnost nulová. Když se jelen pokusí o nějakou hlášku vznikne z toho něco nesrozumitelného...možná děti ve školce by pobavil. Tvůrci snad vsázeli na rovnici animák+zvířátka+doják na konci= úspěch. Ale to se pánové přepočítali, protože nejspíš zapomněli na nějakou neznámou, se kterou by jim vyšel koukatelný kousek. * za docela povedený dabing a zato, že film je nejspíš určen pro velmi malé děti, což nedokáži objektivně posoudit. Tímto také zároveň prosím, aby mi nějaké děcko do 5-ti let poslalo svůj názor. Byl bych zvědav...jak še dětiškám líbí zvížátka. ()

Trellíno 

všetky recenzie používateľa

Veskrze průměrná záležitost, s ještě průměrnějším scénářem, relativně povedenou animací, dvěma parádníma fórama a několika hrůzostrašnýma písničkama. Pro menší děti povinnost, pro ostatní zaručeně vyhozené peníze oknem. 50% a za dva dny už si ani nebudu pamatovat, jestli byla hlavní postava medvěd nebo ještěrka. ()

Reklama

easaque 

všetky recenzie používateľa

první tisícovku komentářů zakončím tímto popcornovým dílkem, které zrovna dávali v televizi. Animace je standardní a ničím inovativní. Příběh byl pro mě nudný a infantilní. Humor spíš trapný a nebavil jsem se při něm. Tak co takovému dílku teda dát, kromě jedné hvězdičky. Odpad si nezaslouží, protože děti pobavit může. [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

teutates 

všetky recenzie používateľa

Pokus o dobrý animák stroskotal!Sony nedokázalo týmto animákom konkurovať spoločnostiam ako je napr.Pixar.Celý tento snímok vyzerá ako nedokončený!Rozpočet 85miliónov dolárov sa asi stratil v peňaženkách Martina Lawrence a Ashtona Kutchera,pretože v tomto animáku ho rozhodne nieje vidieť!Vizuálna a grafická stranka snímku je nedotiahnutá do konca.Charaktery hlavných hrdinov sú pozbierané z iných animákov,takže nejide o nič nové!IZ réžie má aké-také skúsenosti jedine Roger Allers a tak to aj dopadlo!Open Season sa nepodarila.2*zá doslová"pár"scén u ktorých mi nabehol náznak smiechu! ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Pásovka ( rozhodne nie podpásovka ) komerčnej kino animácie, s pár slušnými gagmi ( je až na počudovanie, že sa stále, pri takomto obrovskom počte produkcií stále nájde originál hláška, či telesný humor a to aj v tých najhorších kusoch ). Je to gýč jak bič, ale pobaví to aj dospelých, čo je pridaná hodnota. ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (14)

  • Všechny obchody ve městě byly pojmenovány podle lidí, kteří se podíleli na tvorbě filmu. Režisérům Rogeru Allersovi a Jill Culton připadl obchod s obuví. (D3VIL)
  • Film byl zlehka inspirován komiksovým stripem "In the Bleachers". (D3VIL)
  • Oba herci, kteří propůjčili hlasy hlavním postavám, účinkovali v minulosti v úspěšných sitcomech televize Fox. Martin Lawrence (Boog) měl show nazvanou jednoduše Martin (od r. 1992) a Ashton Kutcher (Elliot) hrál ve známém seriálu Zlatá sedmdesátá (od r. 1998). (imro)

Reklama

Reklama