Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do života Booga, zdomácneného medveďa grizlyho bez akýchkoľvek schopností nutných k prežitiu v divočine, vtrhne ako uragán vychudnutý a utáraný jeleň Elliot. Keď Elliot Booga presvedčí, aby opustil svoj pohodlný domov v garáži správca parku a okúsil, ako chutí život v naozajstnej prírode, veci sa rýchlo začnú vymykať kontrole. Obaja hrdinovia sú len tri dny pred začiatkom loveckej sezóny premiestnení do lesa, kde sa musia čo najrýchlejšie aklimatizovať. Obaja musia urobiť všetko preto, aby sa im podarilo rýchlo zjednotiť ostatné zvieratá a uchrániť seba aj les pred skupinou rozbesnených lovcov... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (316)

Trellíno 

všetky recenzie používateľa

Veskrze průměrná záležitost, s ještě průměrnějším scénářem, relativně povedenou animací, dvěma parádníma fórama a několika hrůzostrašnýma písničkama. Pro menší děti povinnost, pro ostatní zaručeně vyhozené peníze oknem. 50% a za dva dny už si ani nebudu pamatovat, jestli byla hlavní postava medvěd nebo ještěrka. ()

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

No, musím uznat, že animáky mám rád. Nemusí mít ani nějaký originální nápady nebo tak ale musí umět zabavit. Avšak ne všem se to podaří a tohle je zrovna jeden z nich. Je vidět, že se tvůrci hodně inspirovali Shrekem ale co se kvalit týče "sezóna" mu nesahá ani po kotníky. Ale pro děti od 10 let níže to určitě bude fajnová záležitost. A kvůli nim se taky animáky točí. ()

Reklama

genetique 

všetky recenzie používateľa

Ak by som mal stále porovnávať len holú kostru príbehu, tak by som musel dávať polovice filmom podpriemerné hodnotenia. Tento sa našťastie o niečo originálne ani nesnaží, v pár momentoch to tak možno vyzerá a tie aj potešia, ale čo zachraňuje príbeh sú postavičky a ich nápadité humorné charaktery. Dabing mi nesadol a v poslednom čase sa v animákoch viac teším na slovenský ako český a aj toto je ten prípad. 65%. ()

Isherwood 

všetky recenzie používateľa

Úvodní medvědí stepování dává tušit těžký průser, výsledek je ale nakonec relativně stravitelná jednohubka, ve které zvířátka občas zahláškují tak geniálně, až budete ochotni skousnout i fakt, že Lawrence intonuje jako Will Smith a Ashton Kutcher zas jak po kastraci. Sériový produkt současné animace no. X, kterému budiž nakonec k solidnímu průměru přičteno i to, že diváka netrápí a bez titulků se to sfoukne za hoďku a čtvrt. ()

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Asi hodinu smrteľná nuda bez jediného dobrého nápadu a fungujúceho vtipu, iba s bizarnými psychopatickými zvieratkami a medveďom, čo na vás bľaboce hlasom Martina Lawrenca. Potom príde scéna "noc v lovcovej chate v štýle Evil Dead", ktorou sa už blýska na lepšie časy. Záver má zopár vtipných momentov a aký-taký švih. Ale dohromady je to snáď najslabší digitálny animák, aký tu v poslednej dobe bol. ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (14)

  • Oba herci, kteří propůjčili hlasy hlavním postavám, účinkovali v minulosti v úspěšných sitcomech televize Fox. Martin Lawrence (Boog) měl show nazvanou jednoduše Martin (od r. 1992) a Ashton Kutcher (Elliot) hrál ve známém seriálu Zlatá sedmdesátá (od r. 1998). (imro)
  • První film studia Sony v 3D IMAX kinech. (D3VIL)
  • K filmu vznikla i počítačová hra. (Dejvecd)

Reklama

Reklama