Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do života Booga, zdomácneného medveďa grizlyho bez akýchkoľvek schopností nutných k prežitiu v divočine, vtrhne ako uragán vychudnutý a utáraný jeleň Elliot. Keď Elliot Booga presvedčí, aby opustil svoj pohodlný domov v garáži správca parku a okúsil, ako chutí život v naozajstnej prírode, veci sa rýchlo začnú vymykať kontrole. Obaja hrdinovia sú len tri dny pred začiatkom loveckej sezóny premiestnení do lesa, kde sa musia čo najrýchlejšie aklimatizovať. Obaja musia urobiť všetko preto, aby sa im podarilo rýchlo zjednotiť ostatné zvieratá a uchrániť seba aj les pred skupinou rozbesnených lovcov... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (316)

MJMilan 

všetky recenzie používateľa

¨Taková Shrekovina, akorát osla vystřídal jelen a Shreka medvěd. Méďa se má vrátit ze zajetí do přírody, kam se mu moc nechce a nechce ho tam pustit ani jeho opatrovnice se kterou je za dobře. Na scénu ovšem přichází jelen, který nešťastnou náhodou přišel o jeden paroh a dostane svého medvědího kamaráda do pěkné šlamastiky. Medvěd je kvůli nechtěným problémům převezen do lesa i s jelenem. Zde se z nich stanou kamarádi a medvěd pozná, kde je asi jeho skutečný domov.... ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Nicim vyjimecnej, po pravde receno ani nicim zajimavej a ne moc vtipnej animak. Proste takovej prumer. Animace nenadchne, ani neurazi, pricemz sem tam je neco hodne povedeny a naopak nekdy zase docela odflakly. Postavy jsou vcelku sympaticky a jelikoz kazdej obyvatel lesa je prakticky psychopat, o vtipky neni nouze, bohuzel pobavi jen sem tam nejakej. Jinak k tomu neni moc co rict, nenudil jsem se, obcas se zasmal, nijak me to nesralo, par povedenejch scen, ale celkove nic extra. ()

Reklama

Dado 

všetky recenzie používateľa

Lovecká sezóna je priemerný animák, ktorý jednoducho pri veľdielach od Pixaru a skvelých animovaných filmoch z dielne Dreamworks zapadne prachom. Chýba mu hlbšia myšlienka, lepšie spracovaný príbeh a aj trochu viac originality, veď napríklad dvojica hlavná hrdinov tvorená z veľkého, sympatického medveďa a až nadmerne ukecaného jeleňa veľmi nápadne pripomínajú Shreka s Oslíkom. Ján Kroner a Dušan Cinkota sa postarali o vynikajúci slovenský dabing oboch hlavných hrdinov. (60%) ()

nash. 

všetky recenzie používateľa

Povedená animace, nepříliš originální příběh, přesto s potenciálem dobře pobavit. Výsledkem je však přesto hodně slabá zábava. Boog s Elliotem byli totiž jen špatnými klony Shreka s oslíkem, kterým k překonání tohoto hendikepu chybělo to podstatné, totiž humor. Navíc neměli oporu ani v příběhu, který zůstal křečovitý a nezáživný tak, že to těch pár vedlejších postav, co občas zaperlily, nebo scén, které pobavily, nevytrhlo a celé mě to, přes občasné pousmání, těžce nebavilo. Závěrečná bitva sice byla svižnější a občas pobavila nějakou citací či filmovým odkazem, zachránit celkový dojem už však nedokázala. ()

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Asi hodinu smrteľná nuda bez jediného dobrého nápadu a fungujúceho vtipu, iba s bizarnými psychopatickými zvieratkami a medveďom, čo na vás bľaboce hlasom Martina Lawrenca. Potom príde scéna "noc v lovcovej chate v štýle Evil Dead", ktorou sa už blýska na lepšie časy. Záver má zopár vtipných momentov a aký-taký švih. Ale dohromady je to snáď najslabší digitálny animák, aký tu v poslednej dobe bol. ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (14)

  • Na filmu se pracovalo tři a půl roku. (D3VIL)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 85,1 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 200,8 mil. (NIRO)
  • Všechny obchody ve městě byly pojmenovány podle lidí, kteří se podíleli na tvorbě filmu. Režisérům Rogeru Allersovi a Jill Culton připadl obchod s obuví. (D3VIL)

Reklama

Reklama