Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do života Booga, zdomácneného medveďa grizlyho bez akýchkoľvek schopností nutných k prežitiu v divočine, vtrhne ako uragán vychudnutý a utáraný jeleň Elliot. Keď Elliot Booga presvedčí, aby opustil svoj pohodlný domov v garáži správca parku a okúsil, ako chutí život v naozajstnej prírode, veci sa rýchlo začnú vymykať kontrole. Obaja hrdinovia sú len tri dny pred začiatkom loveckej sezóny premiestnení do lesa, kde sa musia čo najrýchlejšie aklimatizovať. Obaja musia urobiť všetko preto, aby sa im podarilo rýchlo zjednotiť ostatné zvieratá a uchrániť seba aj les pred skupinou rozbesnených lovcov... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (316)

Bakllazaan 

všetky recenzie používateľa

Tohle ani děti lákat nemůže. Chybí tomu disneyovská dětinčnost a líbivost, a pixarovská originálnost. Prázdný nímek bez kouska energie. Dýchal z toho na mě chlad a šeď kanceláří -sony picture- Jediný vtipný moment je na konci, kdy veverka jezdí na jezevčíkovi a předvede nám "lesní" verzi statečného srdce. ()

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Asi hodinu smrteľná nuda bez jediného dobrého nápadu a fungujúceho vtipu, iba s bizarnými psychopatickými zvieratkami a medveďom, čo na vás bľaboce hlasom Martina Lawrenca. Potom príde scéna "noc v lovcovej chate v štýle Evil Dead", ktorou sa už blýska na lepšie časy. Záver má zopár vtipných momentov a aký-taký švih. Ale dohromady je to snáď najslabší digitálny animák, aký tu v poslednej dobe bol. ()

Reklama

teutates 

všetky recenzie používateľa

Pokus o dobrý animák stroskotal!Sony nedokázalo týmto animákom konkurovať spoločnostiam ako je napr.Pixar.Celý tento snímok vyzerá ako nedokončený!Rozpočet 85miliónov dolárov sa asi stratil v peňaženkách Martina Lawrence a Ashtona Kutchera,pretože v tomto animáku ho rozhodne nieje vidieť!Vizuálna a grafická stranka snímku je nedotiahnutá do konca.Charaktery hlavných hrdinov sú pozbierané z iných animákov,takže nejide o nič nové!IZ réžie má aké-také skúsenosti jedine Roger Allers a tak to aj dopadlo!Open Season sa nepodarila.2*zá doslová"pár"scén u ktorých mi nabehol náznak smiechu! ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Pásovka ( rozhodne nie podpásovka ) komerčnej kino animácie, s pár slušnými gagmi ( je až na počudovanie, že sa stále, pri takomto obrovskom počte produkcií stále nájde originál hláška, či telesný humor a to aj v tých najhorších kusoch ). Je to gýč jak bič, ale pobaví to aj dospelých, čo je pridaná hodnota. ()

imf 

všetky recenzie používateľa

Děti to asi spořádají bez mrknutí oka, vy v lepším případě vytuhnete po dvaceti minutách, v tom horším budete dalších osmdesát nadávat na to Ashtona Kutchera, mizernou práci animátorů od Sony a katastrofální nedostatek jakýchkoliv nových, dobrých nebo alespoň průměrně srandovních nápadů. Lovecká sezóna je zbytečná. Tak moc zbytečná, až z toho krvácejí oči. Utečte, dokud můžete. ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (14)

  • Všechny obchody ve městě byly pojmenovány podle lidí, kteří se podíleli na tvorbě filmu. Režisérům Rogeru Allersovi a Jill Culton připadl obchod s obuví. (D3VIL)
  • Oba herci, kteří propůjčili hlasy hlavním postavám, účinkovali v minulosti v úspěšných sitcomech televize Fox. Martin Lawrence (Boog) měl show nazvanou jednoduše Martin (od r. 1992) a Ashton Kutcher (Elliot) hrál ve známém seriálu Zlatá sedmdesátá (od r. 1998). (imro)

Reklama

Reklama