Reklama

Reklama

Negresco - Eine tödliche Affäre

  • USA My Bed Is Not for Sleeping

Obsahy(1)

Negresco je slavný hotel v Nice na Côte d'Azure, ve kterém skončí Laura Parrish (Ira von Furstenberg) s módním fotografem Rogerem brzy poté, co se setkají v jeho ateliéru. Roger se do bohaté a krásné ženy zamiluje, i když svou roli hraje i jeho touha dostat se do světa horních deseti tisíc. Jenže Parrish, který je zapojen i v dost pochybných zbrojařských obchodech, na to přijde a začne plánovat, jak se zbavit nevěrné manželky i jejího milence. Roger se dostane k fotografiím, které milionáře usvědčují z nelegálních obchodů a začne ho navíc vydírat. Kdo nakonec bude vítězem v souboji o ženu, o peníze a o život? Film z prostředí špionáže, obchodu a módní smetánky společnosti natočil německý režisér Klaus Lemke. (Peabody)

(viac)

Recenzie (3)

majo25 

všetky recenzie používateľa

Krimi bez vraždy a bez polície. Herci toporní, spracovanie televízne, postavy nezaujímavé, zápletka nenavnadila. Už keď nedokáže zaujať ani hlavná postava, tak kto potom? Navyše keď ako módny fotograf vydiera ilegálnych obchodníkov, je neverný, dokonca kradne peniaze od hostiteľa (?). Záver je netradičný, keď sa odohráva na zubačkovej lanovke a na horách, to je však iba slabá náplasť. Hlúpy snímok, v ktorom sa asi Nemci chceli zviesť na vlne špionážnych filmov, ale bez akýchkoľvek skúseností i bez invencie. Inak, názov Negresco odkazuje na hotel v Nice, ktorý nemá okrem toho, že sa tam načas hlavná postava ubytuje, s dejom filmu nič spoločné. ()

DJ Lonely 

všetky recenzie používateľa

Extrémně hloupý a nudný špionážní thriller, který se vleče jak týden před výplatou. Ono to bylo spíš za jednu hvězdičku, ale za sestřenici Karla Schwarzenberga Iru von Fürstenberg jsem to na dvě nakonec vyšrouboval. Ovšem s odřenýma prsama... ehm, totiž ušima. ()

Reklama

Dale 

všetky recenzie používateľa

Stále som čakal, kedy sa to rozbehne, no nedočkal som sa, aspoň že ten koniec bol celkom zaujímavý a na hlavnú ženskú postavu sa veľmi dobre pozeralo. Inak neskutočné nudné akože pátranie po vrahovi, kopa dialógov oničom, ak nemôžete zaspať, toto je vhodný film. ()

Galéria (1)

Reklama

Reklama