Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pätica priateľov z newyorskej ZOO – lev, žirafa, anakonda, veveričiak a koala - sa vydá na nebezpečnú záchrannú misiu malého levíčaťa. Spoznajú, že najväčšia divočina je mesto a niet nad pohodu zoologickej záhrady.
Samson je milý, spoločenský lev z newyorskej ZOO, ktorý rád svojmu synovi Ryanovi a ostatným rozpráva príbehy o tom, ako žil v divočine. Každému v ZOO je dobrým priateľom, ale má jedno veľké tajomstvo - všetky jeho príbehy sú vymyslené, nikdy v živote v divočine nebol, pretože sa narodil v zajatí. Po jednej párty však musí vyjsť s pravdou von, pretože počas večierka sa jeho syn Ryan náhodou dostane do prepravného boxu, ktorý smeruje do naozajstnej divočiny. Zúfalý Samson sa spolu so svojimi kamarátmi - žirafou Bridget, anakondou Larrym, veveričiakom Bennym a koalou Nigelom - rozhodne vybrať na záchrannú akciu. Na záchrannej misii rýchlo zistia, že džungľa nemusí byť plná rastlinstva a živočíchov, ale môže to byť pokojne aj tá betónová džungľa New York City. Podarená partia rýchlo zistí, že niet nad bezpečie a pohodu newyorskej zoologickej záhrady. So záchranou to vôbec nebude jednoduché, pretože loď s Ryanom smeruje na šíre more... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (214)

HappySmile 

všetky recenzie používateľa

Když pominu fakt, že se tenhle snímek jenom snažil obohatit na slávě Madagaskaru, tak musím říct, že se jinak dost vyvedl. Animace moc pěkná, vtipné postavičky, několik opravdu dobrých scén. Ta koala byla super :) Jenom škoda, že asi někde v půlce, jak začala ta zápletka s těmi pakoni (nebo co to bylo), tak se mi zdálo, že to trošičku ztrácí dech. Škoda, jinak to mohly být 4 hvězdičky, takhle tak 3,5. ()

pufina 

všetky recenzie používateľa

Film má jednu velkou chybu - vykrádá snad všechny animáky, na které si teď do pěti vteřin vzpomenu (nejvíc Madagaskar a Hledá se Nemo). Na druhou stranu má zase kladné stránky - zvířata si člověk oblíbí hned, plus občas je to i dobře vtipné (obzvlášť ta koala). "Mluvíte po našem? Sprechen Sie koala?" ()

Reklama

Aleee89 

všetky recenzie používateľa

Na Divočinu bych se dobrovolně asi nedívala, ale musela jsem ji zhlédnout kvůli škole. Jelikož jsem Madagaskar viděla už dávno, tohle mi připadá jako napodobenina a vykrádačka, i když se tvůrci Divočiny bránili, že oni s takovým nápadem přišli dříve než tvůrci Madagaskaru... Grafika mě nijak neohromila, příběh taky ne. Dneska je to ohrané a film Divočina se tak stává jen dalším animákem do počtu, jakých jsou mraky. Užijí si to snad jen děti. ()

AGAMENON 

všetky recenzie používateľa

Moc moc moc průměrný animák, na dnešní dobu s podřadnou, v celovečerním formátu potřebnou, počítačovou animací, nevýraznou hudbou byť ji neměl na svědomí ostřílený hollywoodský harcovník Alan Silvestri. Největším kamenem úrazu je ale však scénář plný infantilních scén a dialogů, často nepříliš vtipných, ale mou infantilní dušičku přecijen nachvilku pobavil imbecilní had dokonale nadabovaný Mirou Vladykou a psychopatický pakoň, který už nechce být na konci potravního řetězce. ()

Jamal 

všetky recenzie používateľa

Na to, že mám animáky hrozně rád, tak tohle mě rozhodně zklamalo. Divočina, příběhem podobajíc se Finding Nemo v podobě hledání svého syna. Příběh natolik málo vtipný, bez nápadu, prakticky i bez děje se ani moc nesnaží uchvátit grafickým zpracováním ani gestama hlavních představitelů, takže ani veverka ani koala tento příběh už bohužel nezachránili . )) :: ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (19)

  • Režie českého znění animované pohádky Divočina se ujal Zdeněk Štěpán a hlavní role namluvili například Martin Preiss, Jiří Hromada, David Prachař, Vanda Hybnerová, Boris Rössner, Miroslav Vladyka a Robin Pařík. (cariada)
  • Během pracovního promítání pro největší výrobce hraček zástupci společností překvapivě odmítli vyrábět nabízené licencované produkty, neboť nevěřili předpokládanému komerčnímu úspěchu filmu. (imro)
  • Hlavní myšlenky scénáře byly sepsané už v roce 1991. (HappySmile)

Súvisiace novinky

Co jde do kin tento týden?

Co jde do kin tento týden?

11.05.2006

Narozdíl od minulého týdne se tento čtvrtek do kin nevrhne tolik dobrých snímků. Jedná se o veskrze průměrné záležitosti a pár horších kousků, proto jsme se rozhodli srovnat dnes snímky podle… (viac)

Reklama

Reklama