Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezpečnostný počítačový špecialista Jack Stanfield (Harrison Ford) pracuje pre banku Landrock Pacific. Kariéru a reputáciu si vybudoval navrhnutím toho najefektívnejšieho bezpečnostného systému, ktorý banku chráni pred hackermi. Táto prestížna pozícia mu zaručuje bezstarostný a pohodlný život s manželkou Beth (Virginia Madsen) a dvoma deťmi Sarah (Carly Schroeder) a Andym (Jimmy Bennett). No každý, aj ten najmodernejší bezpečnostný systém má nejakú slabinu – a slabinou Jackovho systému, s ktorou vôbec nerátal, je on sám! Prefíkaný zločinec Bill Cox (Paul Bettany) totiž sledoval a študoval Jacka a jeho rodinu temer celý uplynulý rok. Monitoroval ich mailovú komunikáciu, odpočúval telefonáty a analyzoval ich „dennú rutinu“. Zistil si mená kamarátov Jackových detí, lekárske záznamy celej rodiny a dokonca i identifikačný kód pre stanicu, ktorá dozerá na bezpečnosť v Jackovom susedstve! Bill skrátka monitoroval každú stránku Jackovho života - a je pripravený túto „investíciu“ zúročiť! Spolu s tímom žoldnierov sa zmocní kontroly nad domom Stanfieldovcov a z Beth a detí urobí rukojemníkov v ich vlastnom domove! A Jacka núti nájsť slabé miesto v ním navrhnutom bezpečnostnom systéme a ukradnúť z banky Landrock Pacific 100 miliónov dolárov... Netuší však, že si na tento „biznis“ vybral nesprávneho muža! (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

jardariha

jardariha (hodnotenie, recenzie)

O statečném bankéři a teroristovi, který nikdy nesplní, čím vyhrožuje. Odpad!

maroo77

maroo77 (hodnotenie, recenzie)

Tento film se mi moc líbil, udržel mě v napětí celých 100 minut. H. Ford zahrál skvěle a je vidět, že nepatří do starého železa.

fefee

fefee (hodnotenie, recenzie)

Veľmi priemerný Thriller...nič viac, nič menej. Otrepaný príbeh kde divák už predvída čo sa udeje. Slabé...

lilusha

lilusha (hodnotenie, recenzie)

Harrison Ford, hoci je vo veku mojho deduska, este stale chce tahat za ten kratsi koniec. Ale stareho psa novym kuskom nenaucis. Keby si jeho ulohu zahral niekto hoci aj mladsi napr. Pierce Brosnan, vysledok by bol rovnaky. Nuda. Myslienka obycajna, dej predpokladatelny do poslednej bodky. Bettanyho zaporak ma nieco do seba, ale rozhodne to nie je jeho najlepsi vykon. Skoda, ze sa tak fajn herci dali nalakat na taky priemerny scenar. Film je standard, ktorym zabijete jedno uprsane popoludnie. Akurat tie pocitacove triky im uz nikto neuveri. Zejmena ked ide o prevody penazi :)

johnys1

johnys1 (hodnotenie, recenzie)

Tento akční thriller s H.Fordem je velice zajímavy a akce je zde od začátku do konce i s PC.

tatka

tatka (hodnotenie, recenzie)

Slušne remeselne spracovaný klišéovitý thriller, ktorý zbehol z výrobnej linky, pripravený na to, aby upadol do zabudnutia. Jediné klišé, ktorému sa vyhol som predsa našla. Roztomilý malý psík sa nevrhol so zúrivým brechotom na zlosynov, aby, skolený presne mierenou strelou za žalostného kňučania neskonal v rukách plačúceho synčeka. Za to tá druhá hviezda. Ináč o nič neprídete, keď tento film neuvidíte.

 (hodnotenie, recenzie)

cakal som od toho viac...proste obicajný triler...nic extra dal som dve ** a to si myslim ze i to jemoc ...

 (hodnotenie, recenzie)

Pěknej průměrnej akčňák s nechutným posledním záběrem před titulky. "Počítačová zápletka" opravdu bohužel scénaristovi asi moc za práci nestála... jinak to není špatný

Reklama

Reklama