Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ľahkomyseľná krava Otis trávi celé dni spievaním, tancovaním a vyžíva sa v uťahovaní si z ľudí. Na rozdiel od svojho otca, rešpektovaného patriarchu na farme a rozvážneho starého osla, si nedáva pozor na to, čo hovorí. Nedokáže udržať tajomstvo, ktoré si všetky zvieratá tak úpenlivo strážia. Otis čoskoro na vlastnej koži zistí, čo znamená pravý význam slova dôvera. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (122)

Deimos 

všetky recenzie používateľa

TV/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 6/10/// +příběh, postavy, hudba, nápady tvůrců -animace některých postav, to jak ty zvířata vypadají, vlastně animace celkově trošku zaspala/// Ze začátku jsem hodně kroutil hlavou, jak si tvůrci mohli dovolit vytvořit něco takového. Ale ono je to ve výsledku hodně zábavné a netradiční a musím říct, že se tu najde několik (a to je malé číslo), no spíše hodně malích fórků. Hlavně akčnější závěr graduje. Celkově je to děsněj úlet a težko soudit, jestli to není vhodnější spíš pro dospělé. Příjde mi, že děti by nemuseli všechno správně pochopit. Já se ovšem bavil./// Celkem 73%/// ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $51miliónovTržby USA $72,637,803Tržby Celosvetovo $116,476,887Tržby za predaj DVD v USA $65,009,954 //počet predaných kusov 3,612,938║ Nuž žiadna sláva tento CGI animák, okrem nevýrazného príbehu sa tu nedostavia ani nejak zvlášť vydarené postavy a rovnako tak aj vtípky, o animácii a jej úrovni netraba ani hovoriť, tu som nečakal automaticky žiadne zázraky aj keď dala sa zniesť. Príde mi to celé nejaké nedotiahnuté, dejová línia je maximálne jednoduchá, postavy prehliadnuteľné, žiadna čo by sme si mohli obľúbiť, občas aj príde závan nejaké nápadu ale v konečnom výsledku to vyznie rozpačito. Tej trošku zábavy sa tu dá užiť, keď sa spustí zvieracia párty, ináč okolo toho čo sa deje je netreba ani hovoriť, maximálna pasivita. /40%/ ()

Reklama

Jendus 

všetky recenzie používateľa

Tak já teda nevim, ale jako synovi inseminačního technika mi přišlo krajně trapný a blbý, aby všichni představitelé skotu měli VEMENO!!!! (neříkejte mi, že to nešlo udělat jinak, aby to nepobuřovalo tu purytánštější část publika..?) A to se ani nezmiňuju o úrovni "vtipného" humoru. Plivu na vás, zvířátka z farmy... Jediný co mě možná trochu zaujalo, byla ta chlupatá věc v bedně :). ()

Nons3nse 

všetky recenzie používateľa

Barnyard je skôr animák určený pre najmenších.Film má jednoduchý dej , pri ktorom som sa nudil,a pri koncu filmu som aj skoro zaspal.Animácia sa dá celkom zniesť , ale tiež to nieje žiadna sláva.Po humornej stránke to tiež nieje bohvie čo.Zasmial som sa jedine vtedy , keď zvieratá mali v stodole párty (Kura,ktoré hádže šípky na plagát KFC) Nato že Barnyard má nemalý rozpočet ( 51 miliónov $ ) mohlo to dopadnúť omnoho lepšie. Jeden krát sa dá ešte na to pozerať,ale druhý krát by som to už asi nezniesol. ()

Ridick 

všetky recenzie používateľa

pribeh party kravy, kt. nemysli na nic ine ako robit vselijake sialenstva sa postupne meni na vodcu. ako inak, nic nove pod slnkom, je to len dalsi animak s odpornou animaciou, co by sa uz dnes nemalo stavat. dej je jednoznacny, pretoze aj dieta bude vediet co sa na konci stane, ale musim pochvalit niektore scenky (party v stodole boli fantasticke a hlavne usmevne). ()

Galéria (61)

Zaujímavosti (5)

  • Ve filmu nemají vemena jen krávy, ale i býci. Nickelodeon ve svém časopise "Nick Magazine" později vysvětlili, že to bylo záměrně, protože režisérovi tato myšlenka připadala vtipná. (HappySmile)
  • Volně inspirováno knihou Farma zvířat od George Orwella. (HappySmile)
  • Ve scéně kde jedou krávy v autě, všechny až na řidiče pijí mléko, v další scéně má však lahev s mlékem i řidič. (AngelusCZ)

Reklama

Reklama