Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ľahkomyseľná krava Otis trávi celé dni spievaním, tancovaním a vyžíva sa v uťahovaní si z ľudí. Na rozdiel od svojho otca, rešpektovaného patriarchu na farme a rozvážneho starého osla, si nedáva pozor na to, čo hovorí. Nedokáže udržať tajomstvo, ktoré si všetky zvieratá tak úpenlivo strážia. Otis čoskoro na vlastnej koži zistí, čo znamená pravý význam slova dôvera. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (122)

C0r0ner 

všetky recenzie používateľa

Od Oedekerka jsem viděl všechny kinofilmy a na tenhle animák jsem se vážně těšil. Předpokládal jsem, že v něm režisér popustí uzdu všem svým šíleným nápadům, které v hraném filmu realizovat nemohl. Bohužel jsem ale dostal strašně nakreslený, nezáživný a nevtipný film, který jsem dokoukal leda tak z povinnosti. 30% ()

Hane 

všetky recenzie používateľa

Vemeno býk snad nemá ne?! Co to je za kravinu. A bez rohu? Akorat deti pekne zblbnou. Stacilo by, kdyby jim tam nenakreslili nic a bylo by to jasne. I ja na to pet minut čuměl a rikal si: "Býk přece nemůže mít vemeno ne?!" Přitom je to jasne ze. Takze deti pak vsemu rikaji krava... Dávám jednu hvězdu za zbytek... ()

Reklama

P@\/EL 

všetky recenzie používateľa

Pouze průměrný animovaný film, který svou animací v dnešní velké konkurenci podobných filmů, ani moc nezaujme. Je pravda, že se zde našlo několik povedených bláznivých scének, jako třeba jízda v autě, a zajímavých štěků, ale celkový příběh nebyl nikterak silný. Celkový dojem z filmu navíc kazí fakt, že býci měli vemena. To opravdu tvůrci nedali a celkem se svými znalostmi ztrapnili. ()

tom88 

všetky recenzie používateľa

Konečne animák, pri ktorom som sa ozaj bavil aj keď priznávam, že nie počas celej dĺžky. Animácia je priemerná, no miestami je veľmi vydarená. Dej je obyčajný, ako sa na animák patrí. Film neurazí a príjemne baví. Je to milé a pomerne dosť vtipné, teda aspoň niektoré vtípky sa veľmi vydarili. Dabing celkom ujde, no v originále je to o niečo lepšie. 70% ()

(Z)denny 

všetky recenzie používateľa

Taťka býk má vemeno, mladý býček má vemínko, jeho kamarádi býčci mají vemínka, naštěstí i kravičky mají vemínka (pro ty, kteří ve škole při přírodopisu nedávali pozor, tak kravičky je opravdu mají mít).. Pokud se člověk oprostí od různých anatomických nesrovnalostí ze zvířecí říše (které bohužel někdy působí opravdu rušivě..), tak se člověk u tohoto snímku občas usměje.. A nebo zaplláče nad tupostí německo-amerických výtvarníků.. ()

Galéria (61)

Zaujímavosti (5)

  • Když zvířata sejmou farmáře, dá mu Otis knihu Šarlotina pavučinka, což je další film který natočil Nickelodeon. (HappySmile)
  • Film byl do kin doručen pod falešným názvem "Tipping" (Vyklápění). (HappySmile)
  • Ve filmu nemají vemena jen krávy, ale i býci. Nickelodeon ve svém časopise "Nick Magazine" později vysvětlili, že to bylo záměrně, protože režisérovi tato myšlenka připadala vtipná. (HappySmile)

Reklama

Reklama