Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Voľné pokračovanie filmu Výlet do mladosti.  V televíznom filme Rodinná anamnéza sa stretávame so spisovateľom Tomášom, ktorý sa v spomienkovom rozhovore so známym profesorom kardiológom vracia do študentských rokov. Príbeh vznikol na základe životných skúseností národného umelca Š. Králika, v ktorých autor konfrontuje svoj pohľad na minulosť so skúsenosťou súčasného človeka najmä v rovine etických problémov. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (3)

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Dve paralelné línie, kde je väčšia časť venovaná minulosti. V "súčasnosti" sa ocitáme na kardio prehliadke u starého kamaráta, pričom celkom divne vyznievajú dialógy o existencii na prahu smrti, keď vieme, že Chudík tu bol ešte štvrťstoročie po nakrútení filmu. Mminulosť je natočená tak trochu v uvoľnenom štýle Sladkých hier minulého leta alebo Románu o base, iba s tým rozdielom, že sa do hry dostáva smrteľná choroba Tomášovho otca. ()

Hombre8 

všetky recenzie používateľa

Tyhle retroperspektivy na Slovensku vždycky uměli. Radost se na to dívat. Nelze říct, že by se Hasprovi podařilo vždy vše, ale tohle určitě ano. ()

Reklama

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Pokračovanie Výletu do mladosti je oveľa vážnejšie. Opäť sú to dve obdobia, súčasnosť a dávna minulosť, no už to nie je len o letnej láske, ale hlavne o vážnejších veciach, o chorobách a o zmierení sa s osudom. A bez Gitky je to menej zábavné, Kramár to musí zatiahnuť takmer sám. Nakoniec sú z toho poctivé tri hviezdy. –––– Ale chorému nesmieš prezradiť. Niekedy je ilúzia blahodarnejšia ako pravda. ()

Galéria (1)

Reklama

Reklama