Reklama

Reklama

Kamarátky Carmen (America Ferrera), Lena (Alexis Bledel), Bridget (Blake Lively) a Tibby (Amber Tamblyn) sú spolu každučkú voľnú minútku odkedy prišli na svet – alebo vlastne ešte dlhšie, pretože sa „zoznámili“ v čase, keď boli v bruškách svojich mamičiek a tie spolu chodili na tehotenské cvičenia! Preto asi veľmi neprekvapuje, že i každé prázdniny dievčatá vždy trávia spolu. Vlastne... Trávievali, až dodnes – pretože tento rok je všetko inak! Tento rok sa ich cesty po prvý raz rozdelia: Carmen strávi svoje letné prázdniny u otca, Lena pôjde spolu so sestrou do Grécka navštíviť starých rodičov, Bridget zase spolu so svojím futbalovým tímom strávi celé leto vo výcvikovom tábore... Len Tibby ostane doma, pretože bude celé prázdniny brigádovať v miestnom supermarkete. Na poslednom stretnutí pred rozlúčkou objavia kamarátky staré džínsy, ktoré na ich veľké prekvapenie, sedia každej z nich – a to napriek tomu, že majú už na prvý pohľad rozdielne konfekčné veľkosti! Založia preto „Sesterstvo putovných nohavíc“ a prisahajú si, že práve tieto zvláštne džínsy ich navždy budú spájať – stanú sa symbolom ich priateľstva a verným spoločníkom temer všetkých ich dobrodružstiev... (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

SofiaNioba

SofiaNioba (hodnotenie, recenzie)

Myslím, že sesterstvo by si zasloužilo lepší hodnocení. Film není prakticky v ničem nějak vyjímečný, ale je to taková pravá americká klasika, navíc jeden z těch lepších filmů pro mladé holky nemyslíte?

SofiaNioba

SofiaNioba (hodnotenie, recenzie)

Film je pohodový a líbil se mi. Alexis Bledel je prostě kouzelná a Řecko také, proto 4

crazykate

crazykate (hodnotenie, recenzie)

knizku jsem cetla a (v te dobe) se mi moc libila. samozrejme jsem si nektere postavy predstavovala uplne jinak a nektere jen trochu jinak...ale i tak to byl hezky film, i kdyz plny klise a vysneneho divciho sveta - ale tak co.......

Reklama

Reklama