Reklama

Reklama

Zúfalé manželky

(seriál)
  • Česko Zoufalé manželky (viac)
Z nakrúcania 3 - Neal McDonough, James Denton, Dana Delany
Dráma / Komédia / Mysteriózny
USA, (2004–2012), 128 h 53 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvorcovia:

Marc Cherry

Hrajú:

Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross, Eva Longoria, Nicollette Sheridan, Steven Culp, Mark Moses, Andrea Bowen, Doug Savant, Jesse Metcalfe (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(8) / Epizódy(180)

Obsahy(1)

Je to možné? Mary Alice Young (Brenda Strong) vyzerá tak šťastne. Nádherný dom na predmestí, spoľahlivý manžel, dieťa a mnoho ďalších vecí. Toto všetko sa rozhodla zanechať? Zdá sa, že áno, ale človek by tomu najradšej neveril. Lenže o pochybnostiach nemôže byť ani reči vo chvíli, keď táto žena ukončuje svoj na prvý pohľad šťastný život výstrelom revolvera. Lenže akokoľvek je to netradičný úvod, táto postava sa s divákmi rozhodne nelúči. Práve naopak. Bude to práve Mary Alice Young, ktorá nás bude sprevádzať po tomto malebnom predmestí a zoznámi nás nielen s jej rodinou, ale aj so susedmi a najmä s jej priateľkami. Iba vďaka jej teraz už nadprirodzenej schopnosti sa dostaneme do diskrétnych zákutí, ako sú spálne alebo toalety. A iba vďaka nej sa dozvieme veci, o ktorých nemajú tušenia ani tí, ktorých sa to najviac týka. Nazrime teda do životov jej piatich najlepších priateliek a spoznajme ich skutočné životy... Mimoriadne úspešný seriál televízie ABC získal tri zlaté Glóbusy, päť cien Emmy a mnoho ďalších cien. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (17)

Z nakrúcania 3 - Neal McDonough, James Denton, Dana Delany

Recenzie (571)

claudel 

všetky recenzie používateľa

Nejdokonalejší spojení krimi a komedie v seriálu, jaké znám. Tento seriál si mě získal od prvních dílů první série a zájem o něj mě neopustil ani v osmé sérii. Všechny Zoufalky i jejich partnery jsem si oblíbil, vyjma jediné. Lynette Scavo je postava, která mi pije krev a je mi děsně nesympatická. Ostatní jsou všichni na jedničku s hvězdičkou, včetně vypravěčky "Mary Alice". Pobavil mě článek o tom, že když ve Velké Británii běží v TV Zoufalky, tak je na ulici prázdno. A zaslouženě! ()

troufalka 

všetky recenzie používateľa

Jednou jsem zaspala Sex ve městě a probudila se až na Zoufalé manželky. A bavila jsem se. Manžel se přišel podívat, čemu se řehcu a smál se taky. Tak se Zoufalé manželky pomalu vplížily do našeho života. Příjemné pobavení, které je promyšlené, není plytké, jak by se mohlo na první pohled zdát a propere snad všechny situace běžného života. ()

Reklama

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Možná čekáte kritiku na to jak je to nudné, nezáživné a bůhví co ještě. Berte to tak, že je to pouze můj osobitý názor na seriál jako takový a taky takový navždy zůstane. Zajímavé to sice je, příběh plný tajuplných spojitostí a sem tam se objeví scéna, která stojí za tu chvíli bez dýchání ale...Nic proti humoru, se kterým se snaží autoři probýt, prostě a jednoduše mi nesedl a ani nesedne a jsem svým způsobem rád. Ani pěkné herečky nezmění pro mě fakt, že Američani se chtěli ukázat a tak natočili seriál který se zdá být zábavný a dramatický a vlastně pro ně typický. Bohůžel pro ně ne pro mě :) (6/10) ()

T2 

všetky recenzie používateľa

__Desperate Housewives: kompletná 2.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $8,073,838 //počet predaných kusov 235,325║ __Desperate Housewives: kompletná 3.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $8,038,567 //počet predaných kusov 206,333║ __Desperate Housewives: kompletná 4.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $2,519,222 //počet predaných kusov 64,612 ║ __Desperate Housewives: kompletná 5.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $3,001,449 //počet predaných kusov 80,060 ║ __Desperate Housewives: kompletná 6.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $2,949,674 //počet predaných kusov ()

A_FISH 

všetky recenzie používateľa

Skutečně nikdo nevidí, že je tenhle seriál špatnej ? V mfplus uvadí jistý Jindřich Göth (prý kulturní redaktor - haha), že se jedná o kombinaci Twin Peaks a Americké krásy .... tak z tohohle přirovnání je mi skutečně na blití ... rádoby zajímavé a vtipné historky "ze života" v podání vysušených tresek (díky betelgeuse) určené pro vypatlaný mozky zmasírovaný nováckýma a prima seriály, pro paničky, který si sněj o tom, jaký by to asi bylo mít taky pěknej dům a zažívat ty "strašně zajímavý dobrodružství" .... bleeeeeeeeee ()

Galéria (2 885)

Zaujímavosti (74)

  • Andrea Bowen  (Julie Mayer) má ve skutečnosti blond vlasy. Tři roky si je musela barvit, aby měla vlasy tmavé jako její seriálová matka Susan Mayer (Teri Hatcher). (Tom Riddle)

Súvisiace novinky

I muži mají své dny...

I muži mají své dny...

19.04.2006

A někteří je prožívají v televizi. O čem to mluvím? O dalších řadách (6-8) seriálu 24 hodin . Koho by napadlo, že více peněz si američtí herci vydělají v televizi, že? No, je to tak a Kiefer… (viac)

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (viac)

Reklama

Reklama