Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na podzim roku 1994 tři talentovaní mladí filmaři odešli do lesa natáčet dokument o legendární místní bosorce. Pak ale zmizeli beze stopy a už je nikdo nikdy nenašel... Jejich film, který byl nalezen v lese vydělal obrovskou spoustu peněz. Jak se to stalo? Nevíme. Na podzim roku 1999 další tři mladí filmaři odešli do lesa zjistit, co se stalo s těmi třemi nešťastníky před pěti lety, ale zmizeli také. Proč se všichni hrnou do lesa? Jsou opravdu lehkomyslní? Můžete zjistit, co se stane, když mladí filmaři začnou mizet uprostřed lesů, domů, supermarketů a veřejných parků... (Vapet Production)

(viac)

Recenzie (79)

moviefan4 

všetky recenzie používateľa

No tak toto bola hrozná sprostosť. Skoror celý film je nudný, nezaujimavý a vrcholne trápny. Scénar stal za velké hovno a herci neboli tiež bohviečo. 1* dávam za paródiu Záhada Blair Witch v černém. To jediné ma pobavilo a stálo za to. Inak je film vážne nepozeratlený. Ked si budem chcieť toto pozrieť znovu tak asi iba Záhadu v černém. Ale celý film už asi nikdy. ()

Pharlap 

všetky recenzie používateľa

Takže sorry..film kterej si hraje na nejakou "bubu" kulišárnu (myslim originál Zahadu B.W.), tak ten je tady vyzvedan do nebes.. a parodie na nej, protoze lidi, co delali parodii pochopili ubohost originalu a snazili se jej odlehcit.. Ja nerikam, ze tahle parodie, je buhvijake filmarske dilko. Ale nad nekolika epizodami sem se fakt zasmal! :) ()

Reklama

cariada odpad!

všetky recenzie používateľa

Těžko tohle hodnotit? Ona parodie postrádá to nejzákladnější a to je humor! Celé se to odehrává na několika skupinkách lidí co jdou po stopě čarodějnice ,ale hledají jí ve městě. Celé je to děsně nezáživné a nudné. příliš moc ukecané a zdlouhavé. Pár momentů se při dobré vúli nechá ,ale jinak je to opravdu o ničem. děj je spojovám jakýmsi tv pořadem "Lesy". Tohle tvůrcům hrubě nevyšlo. Já sám jsem to dokoukal až na třikrát. ()

TomX2 odpad!

všetky recenzie používateľa

Zobrať si jeden z komerčne najúspešnejších a najkontroverznejších dobových filmov a zosmiešniť ho nemusí znieť ako zlý nápad, a skutočne, s poctivo odvedenou prácou by to mohol byť skutočne originálny a vtipný film, ktorý by naviac mohol byť finančne aj divácky úspešný. Malo to však jeden veľký problém a to ten, že to nebolo vôbec vtipné. Takže aj keď si táto paródia nejakú menšiu popularitu získala, nič viac to tvorcom neprinieslo - ak teda nepočítame negatívne ohlasy, označenie ako "banda idiotov" a totálne odbavenú kariéru. A aj keď ja osobne mám za obvyklých okolností podobné sprostosti rád, Závada Blair Witch je totálnym komediálnym dnom, ktoré som musel z afektu ani nie po polhodine vypnúť. ()

eraserhead666 odpad!

všetky recenzie používateľa

Odpad, odpad, odpad, odpad, ještě něco horšího než odpad. Banda vylízaných debilů a pipin se pokouší parodovat film, kterej už sám o sobě stál za prd. Na tohle je zdejší stupnice krátká, a to že jsem nucen dát odpad, je urážkou všech ostatních filmů, které jsem doteď za odpad označil. Každý z nich bych radši zkouknul ještě dvacetkrát, než tenhle ještě jednou. Jeden z mála filmů, u něhož se evidentně bavili jen a pouze jeho protagonisté a protagonistky při jeho natáčení - a ani tomu se mi nechce moc věřit. Chtěl bych potkat toho blba, co tenhle ultramegaarcishit financoval, abych mu nafackoval, že ty prachy radši nedal mě. To by je investoval progresivněji. Dejte mi kameru a zdarma u nas ve vesnici v obchoďáku a v lese za barákem natočím mnohem zábavnější a humornější remake. A te´d mě omluvte, jdu zvracet. ()

Zaujímavosti (1)

  • Vedle hororu Záhada Blair Witch (1999) lze v parodii najít odkaz na klasický Teleshoping nebo na pokračování filmových sérií Pátek třináctého a Vřískot. (Rimer545)

Reklama

Reklama