Reklama

Reklama

Love Hina Haru Special: Kimi sakura čiru nakare!!

(TV film)
  • Japonsko ラブひな春スペシャル ~キミサクラチルナカレ!!~ (viac)

Obsahy(1)

Máme tu opäť Keitara a dievčatá. V tejto časti sa dozviete, či sa Keitarovi podarí konečne dostať na vysnívanú Tokijskú univerzitu alebo to bude musieť skúšať znova. V každom prípade príbeh začína skúškou, počas ktorej Keitaro zaspí a na dokončenie testu mu zostane päť minút. Po tejto zlej udalosti sa rozhodne odísť a zhodou okolností sa ocitá na ostrove, ktorý je plný korytnačiek. Ostatné dievčatá sa vydávajú za ním. (Hees)

(viac)

Recenzie (5)

Idaho 

všetky recenzie používateľa

V tomto díle se Keitaro, poté co usne během přijímaček na vysokou, rozhodne zahanbeně utéct daleko od domova na vzdálený ostrov. Namísto radosti však zavládne v dívčím táboře smutek, a dívky se vydávají na cestu pro svého fackovacího panáka. ()

Reklama

LordSnape 

všetky recenzie používateľa

Tenhle speciál považuji za vrchol celé, dlouhé taškařice s názvem Love Hina. Naru se chová naprosto normálně a přirozeně. Keitaro má opět depky z nepovedených zkoušek a tak zdrhne na ostrov kde se to hemží samými želvami. (Nepočítám tu Suinu šíleně luxusní Mecha Tama 3) A to že se vánoční obleček s listovými bikinami může jen těžko rovnat asi nemusím moc zdůrazňovat. Navíc se ke konci konečně dočkáme toho vytouženého slova ski! 7/10 ()

Hees 

všetky recenzie používateľa

Love hina spring special by som zaradil medzi lepšie diely Love hiny (dá sa nazvať dvojdielom).Obsah:A máme tu opäť Keitara a dievčatá.V tomto diele sa dozviete či sa Keitarovy podarí konečne dostať na jeho vysnívanú Tokyjskú univerzitu alebo to bude musieť skúšať znova.V každom prípade príbeh začína skúškou počas, ktorej Keitaro zaspí a na dokončenie testu mu zostane päť minút.Po tejto zlej udalosti sa rozhodne odísť a zhodou okolností sa ocitá na ostrove, ktorý je plný korytnačiek.Ostatné dievčatá sa vydávajú za ním.(nepokladám to za spoiler lebo je to len jemné načrtnutie príbehu). ()

Galéria (64)

Reklama

Reklama