Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chamtivý strýčko Gary (Brian Cox) a hromada dlhov donúti roztomilého smoliara Stevea Barkera (Johnny Knoxville), aby sa uchýlil k strýkovmu plánu takému šialenému a zavrhnutiahodnému, že by dokonca mohol aj fungovať. Bude predstierať mentálnu retardáciu, prenikne na nadchádzajúcu olympiádu pre postihnutých, domov privezie zlato a strýkovi zabezpečí veľkú výhru zo stávky! Lenže nakoniec sa stane to, s čím Steve nerátal – súperi celý jeho podfuk prekukli. Steve však vďaka nim precitne a uvedomí si, že chce zdolať oveľa väčšiu výzvu – stať sa lepším človekom... (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (216)

herr_carter 

všetky recenzie používateľa

Ale jo, když se člověk přenese nad fakt, že si tu dělají prdel z lidí indisponovaných pohybově, či jinak, občas jsem si u filmu i vyprsknul, nebylo to ve výsledku špatný - oddychová komedie, která neurazí - navíc Cox je tady v roli afektovaného strýce naprosto boží.................moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

Torision 

všetky recenzie používateľa

Když jsem si film stahoval,původně jsem si myslel,že Johnny Knoxville bude hrát asbsolutně bezcharakterního hajzla(něco jako Matt Dillon v Něco na té Mary je) a všechny postižené bude ponižovat a zneužívat pro svoje dobro.To se mi moc nesplnilo,ale postava,kterou Knoxville hrál,byla vcelku sympatická.Film má celkem i spád a dost se u něj zasmějete. Ať už se třeba scéna,kdy Steve trénuje postiženost koukáním na Forresta Gumpa nebo scéna,kdy Steve spolu s ostatními postiženými tancuje ve sprše na písničku ze Sedmi statečných. U filmu jsem se prostě bavil :o) 80% ()

Reklama

wito 

všetky recenzie používateľa

opäť jeden z ďalších príkladov stupídneho scenára. nebol to síce žiadny vážny "prúser", ale dať tomuto nadpriemerné hodnotenie by bolo voči iným filmom nespravodlivé. pozerať som to vydržal len kvôli sympatickej ženskej predstaviteľke, na ktorej tváričku sa dobre pozeralo. bohužiaľ, smiechu som si užil pramáličko. ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Johnny je showman. Síce si viem v tejto roli predstaviť aj iných komikov, no práve on mi potvrdil, že dementa vie 'zahrať' aj on. Keď teda odhliadneme morálne zásady uťahovania si z postihnutých, dostaneme prvotriednu porciu humoru s naozaj dobrým záverom, síce klasika, ale ja mám klasiku rád. 75%. ()

Roman.Ticka 

všetky recenzie používateľa

Tři je málo ne s ohledem k postiženým spoluobčanům, ale k připomenutí (nakopnutí) formou virtuální facky nám (ne)normálním, jak se má doopravdy žít a ne živořit. Bála jsem se, aby příběh nějak neujel nežádoucím směrem, ale nestalo se tak. Naopak parta milých prostoduchých opravdových lidiček se chovala přirozeně při zachování sebe sama, což převést do herectví musí být hodně těžké. Nevím, čím to je, ale bylo mi v jejich společnosti tak nějak lehčeji a velmi příjemně, což není nic nového, ale stejně se nejde nezamyslet nad tím, co (kdo) je vlastně DNESKA normální?! ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (8)

  • Trvalo 7 let než se film začal natáčet. (HappySmile)
  • Film dostal požehnání od paraolympioniků. (HappySmile)

Reklama

Reklama