Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Playboy Cooper a nesmělý Ed jsou bratři, navzdory naprosté vzájemné odlišnosti. Ed má jediný víkend na záchranu své kariéry, ale Cooper má o ideálním prožití konce týdne jiné představy. Chtěl by trhnout rekord v uloveném počtu dívek a Eda chce vzít na tuhle ďábelskou jízdu s sebou. Bez ohledu na to, jak se upjatý a neurotický bratříček bude bránit. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (88)

FandaF 

všetky recenzie používateľa

Komedie, s několika drobnými originálními gagy. Např. to "mokré" stehno mě fakt rozesmálo - prostě ze života ;-) A některé ty prostřihy home-videa byly taky dost dobré. Tento film by měl i na 4*, ale chtělo to v pár věcech dotáhmout, současný stav na mě spíše působí jako "rychle to natočit a hned to prodat" film. ()

SeBig 

všetky recenzie používateľa

pruměrná komedie...kde se málo zasmějete. Je to spíš takový smutný než vtipný. Týpek má na ho*no život protože mu holka dala kopačky tak pak hledá jinou a snaží se uspět v práci...tehlech podobných filmu už bylo dost takovej ten styl dva týpci jeden vtipnej jeden normalni se vydavaji na dobrodruzstvi a hledat zenský tohle uz bylo vtolika filmech...achjo no co bych jinyho napsal...jako tá de to koukat neurazí to neni to vubec spatný kdybyste se doma o nedělním večeru nudily doporučuju tohle shlídnout aspon vás to na tech 85minut zabaví.... ()

Reklama

BadoXXII 

všetky recenzie používateľa

Nemám rád filmy o úplných sráčoch čo sa ani len nevedia prihovoriť k žene a nakoniec sa z nich stanú kanci čo zbalia poriadnu samicu. Je to už tisíckrát prevarená téma podobných komédií. Ak by v tomto prípade nebol film obohatený o amatérske (dobre vybraté) vtipné videá, tak by to bolo extrémne nudné. 35% ()

Mire 

všetky recenzie používateľa

Bežná komédia z americkej produkcie akých vám naseriem plný kýbeľ. Najvtipnejšie boli asi tie videá z kamery, inak film postrádal naozaj vtipné momenty a Chrisovi Kleinovi som jeho úlohu veru neveril, on je pre mňa proste ten plachý Oz z American Pie, nie nejaký Casanova :)) A Cobie Smulders tu vyzerala ako kočka, nie ako teraz v HIMYM... ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Naozaj vydarená komédia, ktorá ponúkne radu srandovných, až niekedy dosť sprostých scén, ktoré ma parádne pobavili. Predovšetkým scéna v záchode nemá chybu. Veľkým plusom sú bezpochyby úsmevné zábery z amatérskych kamier, ktorými je celý dej naozaj originálne podložený a vďaka ktorým nie je film nudný. Dej je plný nedorozumení, omylov a úletov, teda má celkom svižný spád. Ja som si film pozrel hlavne Chrisovi Kleinovi, ktorý podával skvelé výkony v Prcičkách a ešte kvôli Evangeline Lilly, ale tá si strihla len cameo a objavila sa na 2 sekundy v rakve. ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčelo se ve Vancouveru (Britská Kolumbie, Kanada). (BMW12)

Reklama

Reklama