Reklama

Reklama

Chaos UK - No Security

(hudobný videoklip)
všetky plagáty
Krátkometrážny / Hudobný
Veľká Británia, 1983, 3 min

Obsahy(1)

Britská kapela Chaos UK sa sformovala v roku 1979 a je bez prestávky aktívna dodnes. Počas doby svojej existencie viackrát zmenila zostavu. Jej hudobný štýl sa označuje ako hard core punk, tiež i anarcho punk. V roku 1983 sa jednoduchý pódiový videoklip k songu No Security objavil v kultovom dokumentárnom filme UK DK - a film about punks and skinheads.
(MM_Ramone)

(viac)

Recenzie (3)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Chaos UK je britská kapela, ktorá sa sformovala v roku 1979 a je bez prestávky aktívna do dnes. Počas doby svojej existencie viac krát zmenili zostavu. Ich hudobný štýl by sa dal označiť ako Hard Core Punk alebo tiež i Anarcho-punk. V roku 1983 sa ich jednoduchý pódiový videoklip ku songu "No Security" objavil v kultovom anglickom dokumentárnom filme "UK / DK - A Film About Punks and Skinheads". Je to taká stará dobrá punková rarita. *** ()

Jello Biafra 

všetky recenzie používateľa

Hardcore-punková formácia Chaos UK z anglického Bristolu, hrávala na začiatku 80tých rokov tvrdý, surový a silne radikálny punk. Preslávili sa aj EP Burning Britain či účinkovaním v dokumente UK/DK. Nikdy som nebol fanúšik tejto kapely a úprimne povedané, ich jednotlivé albumy či singly sú pre mňa nepočúvateľné. Tento singel a klip však pre mňa predstavujú výnimku a napriek tomu, že je to otrasne zahraté, má ten klip niečo do seba. V kontexte doby pôsobí ako generačná výpoveď, kedže v texte kapela naráža na terajšie pomery za vlády Margaret Thatcherovej. ()

Reklama

Reklama