Reklama

Reklama

Interrupted Lover

všetky plagáty
Komédia / Krátkometrážny
USA, 1896

Réžia:

William Heise

Obsahy(1)

Krátky film ukazuje otca, ktorý nachytá svoju dcéru, ako laškuje s mladíkom v parku na lavičke. Otca tento "objav" nahnevá a mladíka odoženie. (Marek1991)

Recenzie (9)

dwi 

všetky recenzie používateľa

Pantáta v parku na lavičce zpozoruje, jak se jeho mladá dcerunka miliskuje s jakýmsi mladíkem. Vezme otěže do vlastních rukou a hocha doslova vykopne ze záběru. ()

Radko 

všetky recenzie používateľa

Oficiálny scenár síce hovorí o otcovi a dcére, mne to však pripadá ako útok dvoch rozzúrených záhradníkov (jeden z nich má rýľ), ktorí na chvíľu zastanú úlohu strážcov verejnej morálky a vrhnú sa na neprístojne sa správajúci milenecký pár sedici na lavičke v parku. Jeden z nich vykopne zo záberu mládenca (ako už uvádza dwi), a následne nakopne do zadku aj jeho milú. ()

Webb 

všetky recenzie používateľa

Otec s dcerou si zašli do parku. Dcera si v parku sedla na lavičku a otec si na chvíli odskočil sázet kytky. K dceři si přisedl drzí mládenec a začal se s ní líbat. Scénku spatřil zahradník (otcův dobrý kamarád) a zavolal otce. Otec přiběhne a něvěří vlastním očím. Potom následuje několik kopanců mířených ke své dceři a drzému mládenci. Video trvá 25 vteřin. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Na rozdiel od toho, čo sa točilo v našich končinách, to bolo dosť kvalitné. Dokonca to malo nejaký aspoň trocha zrozumiteľný dej, aj keď to nevyzerá ako nachytanie otcom, ale skôr nejakými výtržníkmi snažiacimi sa násilne získať ženu. ()

gjjm 

všetky recenzie používateľa

Nepředtavujte si nějaký potrat, ani v ději, ani v kvalitě. Pár se líbá na lavičce v parku. Hodný zahradník přivolá otce dívky, ten přiběhne, zkope toho druhého a dívku si odvede. Zvláštní, proč mám pocit, že inteligence romantických komedií se nezměnila? ()

PetraMishka 

všetky recenzie používateľa

Krátká vtipná scénka, kdy otec zahradník nachytá dceru, jak se líbá s mladíkem na lavičce, a tak ho nakope. Taky jsem měla dojem, že dcera je muž v paruce. ()

Reklama

Reklama