Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scooby-Doo, nemilosrdný psí bojovník proti zločinu, prichádza spolu so svojimi priateľmi Fredom (Freddie Prinze Jr.), Daphne (Sarah Michelle Gellar), Shaggym (Matthew Lillard) a Velmou (Linda Cardellini), aby sa vypravili na Strašidelný ostrov a vypátrali pôvodcu nadprirodzených úkazov, ktoré desia celé miestne prázdninové letovisko. Najme si ich samotný majiteľ ostrova Emile Mondavarious (Rowan Atkinson). (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (202)

Bat55 

všetky recenzie používateľa

Keby som to mal porovnať s kresleným seriálom, tak by som musel ísť s hodnotením ešte nižšie. Lenže já som to videl ešte vtedy, kedy som seriál moc nepozeral. Ale o pár mesiacov dávali animovaný seriál a toto je proste oproti tomu sračka. Lenže, som to videl skorej a ak to budete brať ako zábavu, komédiu, s nulovou atmosférou a priblblo naívnym humorom, predvídateľným dejom a veľmi slabučkým scenárom, budete sa baviť. /55%/ ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Scooby by asi mal zostať vo svojej kreslenej podobe, kde infantilnosť postáv korešponduje s ich dementným správaním a to je určené prevažne pre detské publikum, ktoré Scoobyho jednoducho žerie. Filmové spracovanie je už prístupné aj dospelému alebo adolescentnému divákovi ale stretávame sa tu s detským správaním a detskými pointami ako pri kreslenom filme či seriály čo je trocha na hlavu. Inak animácia a pár vtipných scín sú v pohode ale jednoducho film u mňa nezabodoval tak ako kreslený seriál. Verím však tomu, že si nájde množstvo malých horlivých priaznivcov, ktorý sa nepozerajú na filmovo morálne naplnenie ale skôr na to, že JEEEE SCOOOOBY DOOOO. 19% ()

Reklama

fiLLthe3DD 

všetky recenzie používateľa

Rád bych se dočkal verze, ve které by stredoškolačka Daphne hlídala o prázdninách psychicky nemocného Shaggyho a jeho imaginárního psa Scoobyho... V patách by měla bývalého přítele, drsňáka a hezounka Freda a společně by se museli postavit nebezpečnému uprchmélmu pacientovi psychiatrické léčebny... S řešením záhady by jim pomáhala nehezká knihovnice Velma :D Nevím jak dnes, ale kdysi se mi to líbilo a alespoň po herecké stránce to není taková tragédie, jak by se u podobného filmu dalo čekat. ()

Gulde odpad!

všetky recenzie používateľa

To je tak trapné, až to bolí. Celý film jsem měl sto chutí zastřelit jak toho příšerného psa, tak i postavu, kterou ztvárnil Matthew Lillard. Film, který staví na trapnosti (která má být asi chápána jako humor) dvou zmíněných exotů a metrosexuálnosti těch ostatních. Přínos filmu - kde nic není, ani smrt nebere. Být to animovaní, možná by to vyznělo jinak. ()

Blackberry 

všetky recenzie používateľa

Je to len slabý odvar úspešného kresleného seriálu. Najautentickejšou postavou blížiaceho sa k originálu je asi len samotný "skúby-dú". Mierne náznaky sa objavili aj u Velmy, a ak prížmúrim obidve oči tak i u Freda. No najväčším sklamaním ostáva Slaggy. Kráska Daphne je však krajšia ako v rozprávke (stará dobrá Buffy). ()

Galéria (51)

Zaujímavosti (24)

  • Shaggy je v tomto filmu přísný vegetarián. (Pumiiix)
  • Sarah Michelle Gellar nenávidela na sebe ružové go-go topánky, ktoré musela nosiť jej postava Daphne. Prezúvala si ich za pohodlnejšie tenisky, kedykoľvek to bolo možné. (misterz)

Súvisiace novinky

Superman versus zombíci

Superman versus zombíci

16.10.2007

Pokračování Singerova Superman se vrací se odkládá na neurčito. Bylo to víceméně zřejmé už ve chvíli, kdy Bryan odešel do Německa natáčet válečný thriller Valkyrie a Warneři se naplno vrhli do… (viac)

Reklama

Reklama