Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý staviteľ lodí a amatérsky boxer Jake Huard vyrastá bez matky a oproti domu má cez prístav slávnu námornú akadémiu. Rád by sa na ňu dostal, hoci jeho študijné výsledky patria skôr k tým priemerným. Napokon sa mu sen splní, ale to je len začiatok mimoriadne náročnej cesty. Jake je na pokraji síl a takmer už v prvom ročníku školu opustí, ale rozhodne sa uspieť za každú cenu. A keďže má boxerský talent, náležite ho využije proti svojmu hlavnému mučiteľovi, zákernému Coleovi. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (168)

KarKulA 

všetky recenzie používateľa

Nic hodnotného jsem nečekala, ale začátek nebyl zas tak špatnej a tak jsem se těšila, že si užiju nenáročnej oddychovej snímeček z těžkého života studentů námořní akademie - ještě před polovinou se to ale stačilo zvrtnout v tuctovou klišovitou slepeninu z prostředí boxu, ve které se jediným pojítkem s námořnictvem stala prohlídka rozdělané lodi v docích. ()

panMartin 

všetky recenzie používateľa

Americké námořnictvo, to je elita. Ano, jasně, je to celé jedno veliké klišé. Annapolis nabízí solidní a místy předvídatelný příběh, slušný soundtrack. Za krásnou Jordanu Brewster sympatického James Franco a tvrďáka Tyrese Gibson dávám body navíc. Přesto film stojí za podívání už jen kvůli tomu závěrečnému zápasu. Taková tuctovka, co vám udělá radost. A mě dvojnásobně protože mám rád to prostředí ringu. ()

Reklama

maverick10 

všetky recenzie používateľa

Mam rad Jamese Franca a proto jsem se na Annapolis tesil. Film nezklamal ale ani nicim neprekvapil. Vsechno jakoby probehlo tak jak melo. Od zacatku uz tusite jak to bude mit hlavni hrdina po cely film tezke a ze nakonec ho bude cekat sladka odmena v podobe divky, novych pratel a vitezstvi(ne v boxu ale predevsim sam nad sebou). Zni to jako klise, ale je to natoceno tak nejak rozumne, jako by si reziser uvedomoval, ze takovych filmu je cela rada a je treba se nejak odlisit. Sice se to neodlisuje tolik, ale ani to nezapada do prumeru. Proste ani bomba ani propadak. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Celkom ma prekvapil tento film.James Franco dokazuje, že patrí medzi tých lepších hercov a snaží sa to dokázaj aj režisér Justin Lin, ktorý už stihol spackať sériu FaF.No obidvaja sa v totmo filme predstavujú v tom lepšom svetle a na gól im prihrávajú aj herecké tváre ako Tyrese Gibson, Jordana Brewster či Donnie Wahlberg.Prekvapil ma aj scenár, ktorý nieje až tak zlý.Keď to všetko zlepíte dokopy a zabalíte to ako nedelené rezne do strúhanky (hudba v podaní Briana Tylera), tak vám vide lepšia športová dráma, ktorá rozhodne nenudí.Obľúbený soundtrack: Annapolis. 85% - 4* ()

DaViD´82 

všetky recenzie používateľa

Tuctová agitka na americké ozbrojené síly. Vše je zde standardní a tak jediným kladem je charismatický výkon Jamese Franca. Škoda, že nemá moc co hrát... Annapolisu výrazně pomáhá, že se ke konci odkoní od nudné linky s těžkým prvním rokem v přijímači a soustředí se na boxerskou vložku. Ta je sice také průměrná, ale alespoň se něco děje. Průměrná a snesitelná podíváná na jedno zkouknutí - přesně to nabízí tento film. ()

Galéria (48)

Zaujímavosti (5)

  • Annapolis je hlavným mestom amerického štátu Maryland a tiež sídlom okresu Anne Arundel. Námorná akadémia bola založená v roku 1845 vtedajším ministrom námorníctva Georgeom Bancroftom. (MikaelSVK)
  • Hoci sa dej filmu odohráva v prostredí americkej Námornej akadémie, vznikol bez podpory amerického Ministerstva námorníctva a Ministerstva obrany. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama