Reklama

Reklama

Prepadnutie 13. okrsku

  • Slovensko Prepadnutie v 13. okrsku (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Je Silvester roku 2004 a na chátrajúcu policajnú stanicu privezú skupinu väzňov. Medzi nimi je aj neslávne známy mafián a predovšetkým nepohodlný svedok Marion Bishop (Laurence Fishburne). Budovu 13. okrsku napadnú jeho bývalí parťáci, aby zabili Bishopa a s ním aj všetkých ostatných. Ak chcú prežiť, musia sa strážcovia zákona spojiť s väzňami a pod vedením seržanta Jakea Roenicka (Ethan Hawke) spoločne bojovať o holý život. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (250)

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

remake od carpenterovi klasiky(kterou sem já hanba už bohužel viděl :-( ) se celkem vydařil,nijak velkolepé to není,co se týče děje ani herců,snad jen hawke je nadstandartně dobrej,bohužel byrne a fishburne,na mě dýchaj neúvěřitelnou laciností,takovym second handem.jinak se na filmu musí ocenit brutální stránka akce.v dnešní době se u akčnáků moc nenosí litry krve a ustřelené končetiny,hlavně fakt ta poprava tý bloncky...to mě celkem vyprdlo voči do obrazovky:-)celkově sledovatelný průměr. ()

duklak2 

všetky recenzie používateľa

Jsem zklamán. I když popravdě. Mé očekávaní nebylo nikterak veliké. Je to chuchvalec akčních scén ze kterého se vám bude točit hlava. Herci nepodávají takové výkony jaké by měly podávat. Prvních 50 minut je nuda a až poté se film trochu rozjíždí, ale stejně mu to není nic platné. Je neděle a ztratil jsem z ní zbytečně 100 minut. ()

Reklama

laik_60 

všetky recenzie používateľa

Klasická téma o poctivých a nepoctivých policajtoch, a o gauneroch. Hmm, ako pozerám na hodnotenia a komentáre, zdá sa , že ten film videli samí znalci . Ja som pridal hviezdičku. Malo to rytmus, pár prekvapivých scén. Väčšina deja v jednej zabudnutej policajnej budove, napriek tomu to malo spád a aj pár nečakaných momentov. Bavil som sa . ()

Boss321 

všetky recenzie používateľa

Není to až tak špatné jak jsem čekal, ale film s tak obrovským potenciálem by měl být mnohem lépe využit. Herecké obsazení není vůbec špatné, hlavně Laurence Fishburne se mi moc líbil. Za pochvalu určitě stojí, že snímek si jde svou cestou a nekopíruje originál. Bohužel vše to shazuje velmi průměrná atmosféra a místy hodně připitomělý scénář. Klasický "akčňák" na jedno zkouknutí..... ()

Adrian 

všetky recenzie používateľa

Aj keď to mal byť remake Carpiho originálu, je to oveľa viac bližšie k Die Hard (zapichnutý cencúľ v oku nemožno nazvať ničím menej ako priamou citáciou...). Škoda, že táto komornejšia varácia McClaneových eskapád, ktorá má miestami slušnú atmosféru, nakoniec stráca body na kvalite až príliš hladkým scenárom a typickými klišé akčných filmov. Pretože jeden prekvapivý zvrat, slušný, ale nevyužitý herecký ansámbl rozhodne sľuboval viac... . ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (10)

  • Roenick (Ethan Hawke) má na zádech vytetováno „Semper Fidelis“, což je mimo jiné heslo amerických námořních sil a znamená „Vždy věrní“. (m.xFuck)
  • Keď na konci filmu Roenickovi (Ethan Hawke) ponúkne záchranár nosítka, odmietne ich. Jedná sa o odkaz na pôvodný film Prepadnutie 13. okrsku (1976), kde tak isto odmietne nosidlá sekretárka zo stanice. (johnsnow)

Súvisiace novinky

Jděte s těmi remaky do háje!

Jděte s těmi remaky do háje!

08.04.2007

...chce se člověku zařvat, když na něj webové filmové zpravodajství prakticky denně chrlí zvěsti o dalších a dalších předělávkách klasických kusů. Člověk by čekal, že ten otravný trend bude slábnout,… (viac)

Reklama

Reklama