Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jesse James (Colin Farrell) a Cole Younger (Scott Caan) strkají nos, kam nemají, věčně vězí v potížích, jsou to nevděčníci a kandidáti na kravatu z provazu. Ale pro všechny lidi z okolí Liberty v Missouri jsou úplně jiní. Jsou to hrdinové. Jessie, Cole a jejich drsný gang jedou zachránit všechny farmáře, které zastrašuje Severní Železniční společnost, aby jim mohla zabrat půdu. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (131)

Le_Chuck 

všetky recenzie používateľa

Jasné! Prvotriedny popcorn so všetkými tými výbuchmi, dobrým tempom a výbornou kamerou. Všetky tie prehnanosti berem, film ma bavil. Jediné čo mi tam nesedelo bola (síce sympatická) Ali Larter, predsa len to nieje moc westernová kočka. A tiež by som nečakal vo westerne Moby-ho hudbu. Ináč môže byť. Kto sa chce nenáročne zabávať je to výborná voľba. Silné tri hviezdy. ()

ProjectAlice 

všetky recenzie používateľa

Veľmi kvalitný film. 5***** dávam predovšetkým filmom, ktoré ma bavia pozerať znova a znova a v ktorých hrajú moji obľúbení herci (v tomto prípade Ali Larter, Scott Caan & Terry O´Quinn). Občianska vojna, kone, prepady bánk, krásne dievča a pištolník... čo tomu filmu chýba? Príbeh je fajn, soundtrack ešte lepší. ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

Ono je fuk, či Colin Farrell hrá vojaka, komiksového gaunera, policajta alebo pištoľníka Jessieho Jamesa, svoju robotu si odvedie vždy na dobrú známku. Horšie to už býva so samotnými filmami, ktoré sa kvôli scenáru a réžii stávajú priemernými záležitosťami. Je tu síce humor, láska, akcia aj napätie prameniace z toho, že to nemôže skončiť dobre, ale inak nudné i na nedeľné poobedie. ()

Inozuka 

všetky recenzie používateľa

Brutálně vykradené Mladé pušky, kterým ale schází to nedefinovatelné NĚCO. Anebo také jeden z nejslavnějších desperátů viděný očima malého chlapečka s šestákovým románem v kapse, který ve svých deseti letech sepíše něco v tom stylu a dá to staršímu bráchovi, aby to zkusil propašovat do Hollywoodu ... Při troše štěstí, se to třeba povede a možná se najde i nějaký ten zoufalec, co musí platit odstupné holkám, a bere každou kravinu, která mu pomůže z tíživé finanční situace. ()

hell_boy 

všetky recenzie používateľa

Velice kvalitní novodobý western. Klasický, předvídatelný, přesto docela zábavný příběh, inteligentní humor, skvělé herecké výkony v čele s Colinem Farrellem, pěkná, mnohdy překvapivá hudební složka a hodně efektní konec=4*, i ksdyž do pěti stačilo jen trochu originality ve scénáři...škoda, přesto nadprůměr. ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (6)

  • V rámci prípravy na film museli herci stráviť šesť týždňov na ranči s kovbojmi, kde sa učili jazdiť na koňoch. (m.a.t.o.)
  • Natáčení probíhalo v druhém největším státě USA - Texasu. (rawboy)
  • V titulkoch je uvedené použitie záberov z filmu Maverick (1994). Ide o krátku scénu s parníkom, keď sa Jesse (Colin Farrell) a Zee (Ali Larter) snažia dostať na Floridu. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené