Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zlodej Miles Logan (Martin Lawrence) ukradne vzácny diamant, ktorého sa však chce zmocniť bezcharakterný šéf bandy Deacon (Peter Greene). Po zúrivom súboji sa Milesovi podarí diamant ukryť v potrubí rozostavanej budovy, vzápätí ho ale zatknú a vo väzení si odsedí dva roky. Keď po prepustení z väzby zistí, že dostavaná budova je teraz policajnou centrálou, takmer ho to odrovná... Po niekoľkých neúspešných pokusoch dostať sa dnu nakoniec dostane spásonosnú myšlienku - prestrojí sa za policajta! Zhodou okolností ho všetci začnú považovať za novú posilu na oddelení lúpeží, a tak ho ako parťáka pridelia k mladému policajtovi Carlsonovi (Luke Wilson) - a pošlú oboch do terénu. Na základe niekoľkých úspechov Milesa čoskoro dokonca vymenujú za šéfa oddelenia, ba čo viac konečne sa mu podarí dostať sa do potrubia! Tam však zistí, že potrubie bolo medzičasom zatopené a diamant kamsi odniesla voda... Musí po ňom teda pátrať ďalej, čo sa nezaobíde bez rôznych komplikácií. Keď sa Milesovi zdá, že horšie to už ani byť nemôže, zistí, že opak je pravdou... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (206)

herr_carter 

všetky recenzie používateľa

Lawrence ještě v dobách "vtipných"komedií a době kolem Bad boys, pak už šla jeho tvorba kompletně po hlavě do prdele..tady musím říct, že mě pobavil ten námět falešného policajta - černocha, co si skryl lup na místě, kde pak policajti postavili nové velitelství................moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

ecis 

všetky recenzie používateľa

Jeden blbucky film, ktory neviem preco, ale az tak blby mi nepripadal a odpozeral som ho v relativnom pokoji. Nato, ze by to mala byt komedia, vela toho som sa nenasmial (az na uvodne neuveritelne maskovanie Lawrenca za roznasaca pizze). Jedna velka tlchuba, jeden poslusny policajt, jeden diamant, par nahanaciek = velka nenarocna zabavicka. ()

Reklama

Kjůkíí 

všetky recenzie používateľa

Co by byl filmový svět bez Martina Lawrence a jeho stvárnění policejních strážníků. Přišli bychom o hodně, je pravdou, že film je o ničem, ale vše závisí na Martinovi, který správným dávkováním vtipu a kombinací černošské drzosti a hlášek drží film nad vodou, skvělá záležitost na nudný a zdlouhavý sobotní večer, pokud máte rádi černošský humor a utahování si z policejního sboru. Kdo jiný by si mohl schovat diamant přímo v šachtě policejní stanice že? Lawrence mám rád, vždycky mě rozesměje, má prostě něco do sebe jako každý správný negr-borec. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Miles Logan je zlodej, ktorému sa podarí ukradnúť veľmi vzácny a cenný diamant. Počas divokého úteku ho schová v rozostavanej budove. Následne je zatknutý a odsúdený. Keď si odsedí vymeraný trest, tak si chce svoju korisť vyzdvihnúť. Keď však dorazí ku budove, kde ho ukryl, tak zistí, že teraz slúži ako veľká policajná stanica. Dospeje k názoru, že jediná možnosť ako sa ku diamantu dostane je to, že sa prezlečie za príslušníka polície a infiltruje sa do policajného zboru. "Modrý blesk" (Blue Streak) je jednoduchá, prostoduchá komédia, ktorú v roku 1999 natočil režisér Les Mayfield. Do hlavnej úlohy obsadil afro-amerického herca Martina Lawrencea, ktorému sekundoval blonďavý Luke Wilson. Ani jeden z nich ma svojim výkonom neohúril a bohužiaľ ani nepobavil.  ** ()

blackJag 

všetky recenzie používateľa

Další z řady zapomenutelných snímků, který vám ale při svém sledování aspoň nijak výrazně nezkazí den. Určitě to není zásluha Martina Lawrence, který nás tu oblaží další kanonádou své trapné komiky, ale celkově vzato (a za předpokladu, že nebudete trápit logiku) třeba postava Luca Wilsona nebo Williama Forsythea si mé sympatie získat dokázala. ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (6)

  • V počiatočných fázach projektu sa predpokladalo, že film bude hodnotený ratingom R, avšak po rokovaniach štúdia sa rozhodlo, že podstúpi korekcie, aby mu bol zmiernený na PG-13. Na starosti to mal John August. (vander19)
  • Plánovalo sa pokračovanie, ale napokon nebolo natočené. (rador)

Reklama

Reklama