Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zlodej Miles Logan (Martin Lawrence) ukradne vzácny diamant, ktorého sa však chce zmocniť bezcharakterný šéf bandy Deacon (Peter Greene). Po zúrivom súboji sa Milesovi podarí diamant ukryť v potrubí rozostavanej budovy, vzápätí ho ale zatknú a vo väzení si odsedí dva roky. Keď po prepustení z väzby zistí, že dostavaná budova je teraz policajnou centrálou, takmer ho to odrovná... Po niekoľkých neúspešných pokusoch dostať sa dnu nakoniec dostane spásonosnú myšlienku - prestrojí sa za policajta! Zhodou okolností ho všetci začnú považovať za novú posilu na oddelení lúpeží, a tak ho ako parťáka pridelia k mladému policajtovi Carlsonovi (Luke Wilson) - a pošlú oboch do terénu. Na základe niekoľkých úspechov Milesa čoskoro dokonca vymenujú za šéfa oddelenia, ba čo viac konečne sa mu podarí dostať sa do potrubia! Tam však zistí, že potrubie bolo medzičasom zatopené a diamant kamsi odniesla voda... Musí po ňom teda pátrať ďalej, čo sa nezaobíde bez rôznych komplikácií. Keď sa Milesovi zdá, že horšie to už ani byť nemôže, zistí, že opak je pravdou... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (207)

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Martin Lawrence je obvykle vo svojich one man show filmoch neznesiteľný, v tomto taktiež veľmi nenáročnom filme je ale tak napoly znesiteľný (pokiaľ neroznáša pizzu). Film som videl po nejakej ťažkej skúške na vyške, takže som si chcel hlavne iba bezmyšlienkovito oddýchnuť. Splnilo sa to tak napoly, nie je dôvod si z toho filmu niečo pamatať, alebo si ho pozrieť niekedy znovu. Podľa hodnotení vidíte, že "Big Martin" má na svojom konte vačšie prúsery. ()

Peter-1307 

všetky recenzie používateľa

Určite to nie je žiaden film pre náročného diváka, ale typická oddychovka ZZ- zapni a zabávaj sa. Táto komédia má jednu chybu a to, že Martin Lawrence a jeho komediálnosť nemá protivníka, tak ako napr. v Bad Boys, len skoro vždy šedé pozadie ostatných zúčastnených na pľaci (hovorím o ich komediálnosti, nie o ich hereckých výkonoch). Škoda. Pretože dobrý scénar, strih, dobré akčné scény a výkon Martina Lawrenca nestačia. Ale i tak tomuto filmu fandím. ()

Reklama

sun.eagle 

všetky recenzie používateľa

Mám smysl pro humor, dokážu se zasmát teměř čemukoli, ale jesli tohle někomu přijde vtipné? hranice mezi vtipností a trapností je mnohdy velmi tenká. Martin Lawrence se snaží zkombinovat to nejlepší z Edie Murphyo a Posledního skauta a jde mu to prachbídně. Tuhle blbost nedopuručuju ani nejhoršímu nepřiteli. ()

igi B. 

všetky recenzie používateľa

Kluk černej, šibal jeden, jako falešný policajt mezi natvrdlíky z L.A.P.D. ... Hm... Mohla to být na dané téma skvělá taškařice, leč vznikla jen jakási laciná parodie na policajtské komedie s otravně pitvořícím se M.L. A ten pitomoučký závěr na mexické hranici - to už jsem sténal... Nevím, jestli si chlapec chtěl vyšaškovat úspěch Eddieho Murphyho nebo kterýho černýho čerta, ale prostě na to nemá. Takže nakonec ani těch pár podařených fórků nepřebije pocit promarněné hodiny a půl a pro mě osobně hlavně velké zklamání, protože jinak mám různé ty crazy ptákoviny (s pointou!) docela v oblibě. Tenhle blesk se tedy ovšem moc nazablýskl - a i to hřmění z něj je jen takový tichý pšouk... :-( - - - - - (Poprvé viděno 16.8.2008 na dvd, komentář zde jako bezpředmětně mnohý - 17.8.2008) ()

Barak 

všetky recenzie používateľa

Modrý Blesk je opravdu zábavná a nenáročná komedie, ve které je hlavním tahounem Martin Lawrence, který po většinu času dovede diváka pořádně pobavit. Vyloženě hluchých míst je tu naprosté minimum a tak nezbývá nic jiného, než se smát spoustě suprových gagů, které scénáristi napsali, aby je mohl Martin předvádět. Zápletka se mě hodně líbila, Luke Wilson do role nového parťáka taky skvěle zapad.. zkrátka přesně ten typ toho člověka, který neví, o co běží. Sice nemám páru, proč se to jmenuje zrovna Modrý blesk, ale bylo to super. Na konci je to ještě obohaceno o hodně povedenou akční scénu, která se tak trochu vymyká z původního kontextu, ale to mě vůbec nevadí, protože je hodně "cool". Konečné rozuzlení je taky docela.. zvláštní, ale dobré ;) Martin Lawrence, jeho ksichty, spousta srandy a nějaká akce se taky najde.... ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (6)

  • Plánovalo sa pokračovanie, ale napokon nebolo natočené. (rador)
  • Ve scéně, kdy jede Miles Logan (Martin Lawrence) autem se svým podřízeným a řídí, auto v plné rychlosti skočí. Když však následuje záběr na interiér vozu, za okýnkem je jasně vidět zábradlí, které dokazuje, že vozidlo je na zemi. (vyfuk)

Reklama

Reklama