Reklama

Reklama

Pudgy the Watchman

všetky plagáty
Animovaný / Krátkometrážny
USA, 1938, 8 min

Réžia:

Dave Fleischer

Hrajú:

Mae Questel

Obsahy(1)

Betty Boop má v dome problém: do pivnice sa nasťahovali myši a jej psík Pudgy sa s nimi skamaráti, namiesto toho, aby ich vyhnal. Na pomoc našťastie prichádza kocúr, profesionálny likvidátor hlodavcov, ktorý ponúkne Betty svoje služby. Tá sa s lovcom dohodne veľmi rýchlo, a tak sa kocúr pustí do práce. Myší rýchlo pochytá, no v pivnici objaví súdok pálenky, ktorému nedokáže odolať. Kvôli alkoholickému opojeniu, do ktorého sa kocúr dostane, sa celá akcia skomplikuje tak, že všetko musí zachraňovať malý Pudgy. (MM_Ramone)

(viac)

Recenzie (2)

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Myši jsou vhodné na hraní, to vím já a ví to i každý pes. Jenže pro kočičího deratizátora Al. E. Katze je to byznys, takže souboj psa, kočky a myší může začít. Jelikož se jedná o Pudgyho, tak jsem samozřejmě na straně psa, ale opilý kočičák měl rozhodně něco do sebe a myší pochod mě taky docela pobavil. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Betty Boop má v dome problém. Do pivnice sa nasťahovali myši a jej psík Pudgy namiesto toho, aby ich vyhnal sa s nimi skamarátil. Náhodou ide okolo kocúr - profesionálny likvidátor týchto hlodavcov. Ponúkne svoje služby Betty. Veľmi rýchlo sa dohodnú a tak sa skúsený lovec pustí do práce. Onedlho pochytá všetky myši. Lenže v pivnici objaví aj súdok pálenky, ktorému nedokáže odolať. Kvôli jeho alkoholickému opojeniu sa nakoniec celá akcia skomplikuje tak, že bude musieť všetko zachraňovať malý Pudgy. *** ()

Reklama

Reklama