Reklama

Reklama

Policajná akadémia 2

  • Česko Policejní akademie 2 (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Obdobie štúdia je na konci, noví policajti nielen úspešne zložili skúšky, ale aj priamo v akcii dokázali, že sú schopní zvládnuť čokoľvek. Do čerstvých absolventov akadémie vkladá veliteľ Lassard  všetku svoju dôveru a  preloží ich na predmestie Los Angeles, do šestnásteho okrsku, ktorého veliteľom je Lassardov brat. Ten je momentálne zaneprázdnený riešením vážnej situácie v mestečku. Čoraz častejšie sa neochotne stretáva s rastúcim zločinom. Miestne obyvateľstvo sa obáva predovšetkým  nebezpečnej punkerskej bandy, vedenej divokým Zedom. Čerství policajti dostanú za úlohu obnoviť v uliciach poriadok a s vervou, sebe vlastnou, sa pustia do práce, čím premenia ulice v oázu absurdného chaosu. Súčasne sa rozhorí nemilosrdná vojna s punkermi a Mahoney (Steve Guttenberg) je vyslaní ako zved do jej stredu... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (258)

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

O dosť slabšie pokračovanie v ktorom sa kadeti policajnej akadémie prvýkrát zaraďujú do radov policajtov. Objaví sa tu ale niekoľko nových postáv, ktoré sa objavia v ďalších pokračovaniach, vrátane natvrdlého pomocníka Proctora a tiež dvojica Zed a Sweetchuck. Absenciu Harrisa vyrovnávajú práve Sweetchuck a hlavne Zed. Ten je vždy veľmi vtipný a stačí mu len otvoriť pusu a zavrešťať a väčšina divákov sa láme na kolenách. Láska Tucka je tak trochu čerešničkou na torte. Mohoney ja som panna! ()

Godhaj 

všetky recenzie používateľa

,,Rumcajs.“ ,,I můj táta byl Rumcajs.“ Oproti prvnímu dílu šla kvalita o hodně dolů. Příběh už není takový hravý, je to víceméně jen pošťuchování policistů s výtržníky. Banda výtržníků navíc působí hrozně pitomě a jejich chování připomíná spíš nějakou skupinku mentálně postižených. Vtipných momentů ubylo, naschvály už tak vtipné nejsou a většina postav z prvního dílu už byla jen do počtu a klidně místo nich mohl hrát někdo jiný. Podle mě mohli tvůrci klidně pokračovat s příběhem v akademii a dopadlo by to lépe. ()

Reklama

Dudek 

všetky recenzie používateľa

* Policejní akademie sice baví zejména jednodušším humorem, ale přesto velmi dobře funguje. Příběh se nezvrhává do dementností, ba právě naopak funguje jako primární jednotka, která je humorem jen a pouze obalena. Celá policejní jednotka je sledována s nadhledem a její vtípky většinou vychází s přesně daných proporcí, tedy z přesně daných vlastností, které policisté mají. ()

Paldiny 

všetky recenzie používateľa

Dvojka vrhla novo ošatené sily do ulíc, aby vznikol chaos ako sa patrí. Staré známe tváre sú rovnako fungujúce, z tých nových utkvie v pamäti veľký policajt s veľkým psom a samozrejme afektovaný Zed z opačnej strany zákona. Príbehovo natiahnutá omáčka o infiltrácii do podsvetia vsádza na gagy, z ktorých je našťastie stále väčšina vtipná. ()

Rocky62 

všetky recenzie používateľa

Zřejmě byl můj smysl pro humor napaden nějakým virem, že jsem u toho zíval a nebo kroutil palicí. První díl nebyl nijak převratný a tady už to stojí fakt za hovno. Uřvaný prase Bobcat Goldthwait je snad nejhorší herec v dějinách amerického filmu a jeho postavu vymyslel někdo, kdo by měl pár týdnů strávit někde na klidném místě s bylinnými odvary. Jediný, kdo to tak nějak drží nad vodou je opět Michael Winslow, jehož všelijaké zvukové imitace zaručeně pobaví. Jinak ale nehorázná vymetenost. Projekce dalších dílů se pochopitelně nekonají. Rád bych zůstal duševně v pořádku. ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (15)

  • Bill Paxton si mal zahrať Proctora, musel však ponuku odmietnuť, pretože ho kontrakt zaväzoval aj k natočeniu pokračovaní. Namiesto toho natočil film Votrelci (1986). (beso74)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 7 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama