Reklama

Reklama

Psík Pudgy na lovu

  • USA Foxy Hunter, The
všetky plagáty
Animovaný / Krátkometrážny
USA, 1937, 8 min

Réžia:

Dave Fleischer

Hrajú:

Mae Questel

Obsahy(1)

Malý Junior a šteňa Pudgy sa doma pri hre na lovcov, tak rozvášnili, že sa rozhodnú skúsiť šťastie pri naozajstnej poľovačke. Betty napíšu strohý list, v ktorom oznamujú, že odchádzajú do lesa loviť divé zvery. Ich naivný prístup a nulové skúsenosti však spôsobia, že namiesto úlovku dostanú na frak od zajaca, nechajú sa ostreľovať práve vyliahnutým neopereným drozdom a nakoniec zbabelo zutekajú pred rozzúrenou husou. Keďže Betty Boop nemá pre ich vylomeniny pochopenie, aj od nej dvojica dostane čo si zaslúži - poriadny výprask. (MM_Ramone)

(viac)

Recenzie (2)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Malý Junior a šteňa Pudgy sa doma pri hre na lovcov, tak rozvášnili, že sa rozhodli skúsiť šťastie pri naozajstnej poľovačke. Betty napíšu strohý listok, o tom, že odchádzajú uloviť nejaké divé zvery a smelo sa vyberú do lesa. Lenže s ich naivným prístupom a nulovými skúsenosťami sa im tak akurát podarí dostať po ústach od zajaca, nechať sa ostreľovať práve vyliahnutým neopereným drozdom a nakoniec zbabelo zutekať pred rozzúrenou husou. Betty Boop však nemá pre ich vylomeniny pochopenie a tak ešte aj od nej dostanú, to čo si zaslúžia - zopár po zadku. ** ()

nemorino 

všetky recenzie používateľa

Junior a psík Pudgy sa doma počas hry na lov zvierat rozhodnú zájsť na ozajstnú poľovačku. Ich prvá obeť, zajac im však dáva na frak, no oni sa nevzdávajú a pokračujú ďalej ... ()

Reklama

Reklama